Results 1 to 1 of 1

Thread: User side zimlet configuration

  1. #1
    lnxjenn is offline Junior Member
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    5
    Rep Power
    2

    Question User side zimlet configuration

    Our zimbra server seems to be displaying, or not displaying, the zimlets correctly for the user side. Server side, all zimlets are enabled, and ready for users to use. But I have attached a screenshot of the error. It is showing on the user's zimlet tab with all $(msg.label) $(msgdescription), $(msg.zimletLabel) instead of the appropriate zimlet names. Is there a way to fix this?
    Attached Images Attached Images

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Configuring two Zimbra Servers running side by side...
    By CharlesBastian in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 09-07-2012, 11:53 AM
  2. Zimlet PopUp Server Side
    By uxbod in forum Developers
    Replies: 2
    Last Post: 05-11-2010, 09:01 AM
  3. Briefcase - Admin reverts to View at user side
    By quietas in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 11-20-2009, 11:11 AM
  4. Zimbra and Exchange 2003 side by side
    By sunethj in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 12-18-2006, 12:56 AM
  5. Create mailing list at user side ?
    By vpoorboy in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 03-13-2006, 09:08 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •