Results 1 to 2 of 2

Thread: Zimbra-7 Save in Alfresco

  1. #1
    Mudasar is offline Loyal Member
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Pakistan
    Posts
    81
    Rep Power
    7

    Default Zimbra-7 Save in Alfresco

    Hi,


    I am using zimbra 7 NE edition, i have configure the zimlet "save in Alfresco "as define in documentation

    1) Copy all jars contained in folder /jars/service/ into the folder
    /opt/zimbra/jetty/webapps/zimbra/WEB-INF/lib of your Zimbra server
    2) Copy all jars contained in folder /jars/common into the folder /opt/zimbra/jetty/common/lib
    ln -s /opt/zimbra/jetty/webapps/zimbra/WEB-INF/lib /opt/zimbra/jetty/webapps/zimlet/WEB-INF
    ln -s /opt/zimbra/jetty/webapps/zimbra/WEB-INF/tags /opt/zimbra/jetty/webapps/zimlet/WEB-INF
    ln -s /opt/zimbra/jetty/webapps/zimbra/WEB-INF/tlds /opt/zimbra/jetty/webapps/zimlet/WEB-INF

    - Copy five <env-entry> sections from /opt/zimbra/jetty/webapps/zimbra/WEB-INF/web.xml
    to /opt/zimbra/jetty/etc/zimlet.web.xml.in
    The <env-entry> to copy are :
    httpPort, httpsPort, mailUrl, adminUrl and trustedIps

    Then deploy the zimlet though web admin console.

    I can see the "Save in alfresco" in zimlet panel. but i cannot see my user space during save email. Even i give wrong password it donot show any error message.
    Thanks
    Mudasar
    www.o2sp.com
    Open Source Solution Provider

  2. #2
    tdesorbaix is offline Zimlet Guru & Moderator
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Paris, France
    Posts
    365
    Rep Power
    8

    Default

    What do you see exactly then?

    If you give wrong username/password, the zimlet should show you the following error message in the dialog box when you drag & drop a message on the zimlet :
    Error in the properties data!
    double click on the zimlet to modify the data

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Zimbra Admin Interface issue
    By Jack_Redington in forum Administrators
    Replies: 9
    Last Post: 08-04-2012, 04:51 AM
  2. Major Issue - 5.0RC2 NE to 5.0GA NE failed
    By DougWare in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 01-06-2008, 09:56 PM
  3. Can't start Zimbra!
    By zibra in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-22-2007, 11:34 AM
  4. dspam logrotate errors
    By michaeln in forum Users
    Replies: 7
    Last Post: 02-19-2007, 12:45 PM
  5. svn version still won't start
    By kinaole in forum Developers
    Replies: 0
    Last Post: 10-04-2006, 06:47 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •