Results 1 to 7 of 7

Thread: Y!maps in ZCS V6

  1. #1
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,016
    Rep Power
    24

    Default Y!maps in ZCS V6

    Before in ZCS V5 when you went into the address book and hovered over a contacts Zip code Y!maps would show the location on a map. In ZCS V6 this no longer appears to work. Would be grateful if a ZCS 5 and 6 user would try as well please so I can exclude our install as being the issue. Thank you.

  2. #2
    tgx's Avatar
    tgx
    tgx is offline Elite Member
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    300
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by uxbod View Post
    Before in ZCS V5 when you went into the address book and hovered over a contacts Zip code Y!maps would show the location on a map. In ZCS V6 this no longer appears to work. Would be grateful if a ZCS 5 and 6 user would try as well please so I can exclude our install as being the issue. Thank you.
    Which browser? I know we've had problems with it for a long time.
    Seems like it works in IE but not FF or maybe the other way around.

  3. #3
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,016
    Rep Power
    24

    Default

    FF never use IE I have been told (by my manager) this did work in FF before.

  4. #4
    tgx's Avatar
    tgx
    tgx is offline Elite Member
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    300
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by uxbod View Post
    FF never use IE I have been told (by my manager) this did work in FF before.
    Yes it did. Try it in IE just to test.

  5. #5
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,016
    Rep Power
    24

    Default

    Argh! Linux house and we do not have IE

  6. #6
    tgx's Avatar
    tgx
    tgx is offline Elite Member
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    300
    Rep Power
    9

    Default

    Let me see if I can get my 6.0.5 VM running and I'll test it.

  7. #7
    tgx's Avatar
    tgx
    tgx is offline Elite Member
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    300
    Rep Power
    9

    Default

    It is working in my test VM with FF 3.0.17 on Linux.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Trouble Sending mail - All Messages deferred!
    By SiteDiscovery in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 09-03-2009, 04:52 AM
  2. Mail is being queued, not delivered!
    By icepick94 in forum Administrators
    Replies: 12
    Last Post: 01-22-2009, 07:03 AM
  3. Replies: 41
    Last Post: 10-29-2007, 02:36 PM
  4. ZCS 3.2 Beta Available
    By KevinH in forum Announcements
    Replies: 31
    Last Post: 07-07-2006, 03:46 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •