Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 18 of 18

Thread: Asterisk Zimlet

  1. #11
    moebis is offline Active Member
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Frenchtown, NJ
    Posts
    35
    Rep Power
    9

    Default I don't see it

    Just installed the 3.2 on CentOs, everything is running, but I can't find the Asterisk zimlet anywhere... do I have to download it from somewhere? As a matter of fact, I don't see any of the other zimlets that used to be there, like maps, sugar, wikipedia etc.

  2. #12
    moebis is offline Active Member
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Frenchtown, NJ
    Posts
    35
    Rep Power
    9

    Default port 8080

    I can't get to the cvs.zimbra.com:8080 ...is it down? Found the wiki on the zimlets, but there is no information on where to to download them. Figured out that I have to use the zmzimletctl to deploy/enable zimlets, but that is as far as I got. Anyone have the cvs command to try to download the cvs zimlets for 3.2 beta? A nice howto sticky on the zimlets forums would go miles to these repeat questions. There is info, but it's scattered, and I can't even find a simple thing like the cvs command to download the trunk.

  3. #13
    moebis is offline Active Member
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Frenchtown, NJ
    Posts
    35
    Rep Power
    9

    Default

    Ok for anyone else that needs it (I had to Google for the information) it was in the some instructions for a Suse 64 bit build:

    Code:
    cvs -d :pserver:anonymous:@72.3.250.100:/usr/local/cvsroot login
    cvs -d :pserver:anonymous:@72.3.250.100:/usr/local/cvsroot co main
    ......but this just seems silly to download everything just for a asterisk zimlet.

  4. #14
    moebis is offline Active Member
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Frenchtown, NJ
    Posts
    35
    Rep Power
    9

    Default Asterisk howto

    Wow this is messed, no where was this documented, but it is in the Beta 3.2 release in the: /opt/zimbra/zimlets-extra/ directory.

    $su zimbra
    $cd /opt/zimbra/zimlets-extra/
    $zmzimletctl deploy com_zimbra_asterisk.zip

    ...hope that helps someone

  5. #15
    fgaughan is offline Junior Member
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    6
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by moebis
    Wow this is messed, no where was this documented, but it is in the Beta 3.2 release in the: /opt/zimbra/zimlets-extra/ directory.

    $su zimbra
    $cd /opt/zimbra/zimlets-extra/
    $zmzimletctl deploy com_zimbra_asterisk.zip

    ...hope that helps someone
    i get this error message
    -bash: zmzimletctl: command not found

    Dont know where i have gone wrong :-(

  6. #16
    gmsmith is offline Moderator
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Williamsburg, VA
    Posts
    451
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by fgaughan
    i get this error message
    -bash: zmzimletctl: command not found

    Dont know where i have gone wrong :-(
    Try:


    $su - zimbra
    $cd /opt/zimbra/zimlets-extra/
    $zmzimletctl deploy com_zimbra_asterisk.zip


  7. #17
    Join Date
    May 2006
    Posts
    12
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by henrik_b
    also nothing. The asterisk console as well as /var/log/asterisk/messages is quiet when trying to establish a call. I also can't capture any SIP-packets coming from zimbra. (I suppose that is the way the call should be established?)

    Bjoern
    i'm having the same exact problem. Also, i can't find my asterisk log. I don't even have an asterisk folder..

  8. #18
    marcmac is offline Expert Member
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    2,103
    Rep Power
    13

    Default

    grab my new files from the thread, redeploy, turn on debug in the config_template.xml, output to /opt/zimbra/tomcat/logs/catalina.out
    Bugzilla - Wiki - Downloads - Before posting... Search!

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 21
    Last Post: 02-04-2010, 10:06 AM
  2. Replies: 5
    Last Post: 01-11-2008, 05:34 AM
  3. Replies: 13
    Last Post: 07-20-2007, 03:21 AM
  4. Domain Admin Error: Permission Denied
    By shanson in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 05-29-2007, 05:48 AM
  5. Post instsallation problems
    By Assaf in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 01-29-2007, 11:38 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •