Results 1 to 5 of 5

Thread: com_zimbra_amzn ?

  1. #1
    BraveStarr is offline Intermediate Member
    Join Date
    May 2008
    Posts
    17
    Rep Power
    6

    Question com_zimbra_amzn ?

    The Amazon zimlet seems to be working fine except it returns nothing for any search entered. Also, I have since set it to 'disabled' and it still shows up in the app... (I'm running 5.0.2...)

    Any ideas?

    Thanks,
    -J

  2. #2
    tdesorbaix is offline Zimlet Guru & Moderator
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Paris, France
    Posts
    365
    Rep Power
    8

    Default

    Welcome to the forums,

    Did you clear your browser cache?

  3. #3
    BraveStarr is offline Intermediate Member
    Join Date
    May 2008
    Posts
    17
    Rep Power
    6

    Default

    Yes. I did get the 'disabled' part to work. I'm going to try undeploying and redeploying the Zimlet to see if it fixes the problem...

    Thanks,
    - J

  4. #4
    BraveStarr is offline Intermediate Member
    Join Date
    May 2008
    Posts
    17
    Rep Power
    6

    Default

    After redeploying I did get it to work somewhat... There are still some searches that should definitely return results but do not. I also get this javascript error sometimes and nothing loads in the zimlet.

    Code:
    E[F].ImageSets has no properties
    _displayBooks([ ASIN=0721410669, ASIN=039489426X, ASIN=0394894359, 6 more...], "BraveStarr")Zimlets-nodev_all... (line 3671)
    _searchCallback("BraveStarr", div, Object)Zimlets-nodev_all... (line 3691)
    (no name)()zimbra (line 587)
    __handleResponse(AjxRpcRequest id=__RpcCtxt_0 __httpReq=XMLHttpRequest, AjxCallback obj=com_zimbra_amzn args=[2])Startup1_1_all.js... (line 605)
    onreadystatechange(undefined)Startup1_1_all.js... (line 586)
    [Break on this error] var A=E[F].ImageSets.ImageSet.MediumImage;

  5. #5
    tdesorbaix is offline Zimlet Guru & Moderator
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Paris, France
    Posts
    365
    Rep Power
    8

    Default

    I suppose that is why the zimlet is in a "experimental zimlet" folder.
    I not an expert of javascript error so if someone have an idea...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •