Results 1 to 4 of 4

Thread: unable to use zimlets

  1. #1
    ras
    ras is offline Junior Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    7
    Rep Power
    7

    Default unable to use zimlets

    i am using open source zimbra 5.

    i tried deploying the zimlets in the zimlets-extra folder. i tested it and then undeloped them thru the admin GUI.. now in the console when i try to view the zimlets deployed they show me all the zimlets that were deployed and even those which i undeployed.. i tried udeploying them thru the console using zmzimletctl undeploy.. but again if i view the list i get those undeployed zimlets..

    i tried restarting the system also still the same thing happens.. i tried shutting down the zimbra services using zmcontrol stop and start.. but no use..

    even the zimlets deployed dont work.. the yahoo local which is deployed, single click or double click doesnt work.. only the right click on the panel is working, the js doesnt seem to be called by the zimlet or is not working... even if i create a new zimlet and deploy it.. same problem occurs..

    please help me out of this problem..

  2. #2
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    could you please post the output from
    Code:
    su - zimbra
    zmzimletctl listZimlets

  3. #3
    ras
    ras is offline Junior Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    7
    Rep Power
    7

    Default

    Quote Originally Posted by uxbod View Post
    could you please post the output from
    Code:
    su - zimbra
    zmzimletctl listZimlets

    the output is this

    Installed Zimlet files on this host:
    com_abc_xyz
    com_flightexplorer_fasttrack
    com_lister_test
    com_zimbra_amzn
    com_zimbra_asterisk
    com_zimbra_blog
    com_zimbra_bugz
    com_zimbra_collector
    com_zimbra_contactcleaner
    com_zimbra_date
    com_zimbra_dnd
    com_zimbra_edu
    com_zimbra_email
    com_zimbra_gtranslator
    com_zimbra_html
    com_zimbra_local
    com_zimbra_phone
    com_zimbra_search
    com_zimbra_sforce
    com_zimbra_url
    com_zimbra_wikipedia
    newcomp1
    testcompone
    testcomptwo
    testingone
    testingthree
    testingtwo
    Installed Zimlets in LDAP:
    com_flightexplorer_fasttrack
    com_zimbra_collector
    com_zimbra_email
    com_zimbra_local
    com_zimbra_search
    newcomp1
    testcomptwo
    testingthree
    Available Zimlets in COS:
    default:
    com_flightexplorer_fasttrack
    com_zimbra_collector
    com_zimbra_email
    com_zimbra_local
    com_zimbra_search
    newcomp1
    testcomptwo
    testingthree

  4. #4
    ab5602 is offline Project Contributor
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Detroit, MI
    Posts
    67
    Rep Power
    7

    Default

    You probably have a Zimlet w/ some Javascript errors. If any one of them are broken, it often breaks the whole lot. You also get rid of them by manually deleting their directory in:

    /opt/zimbra/jetty-6.1.5/webapps/service/zimlet/

    or

    /opt/zimbra/jetty-6.1.5/webapps/service/zimlet/_dev/

    Then doing a 'zmmailboxdctl restart'

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 04-07-2008, 08:58 AM
  2. unable to deploy custom zimlets
    By ras in forum Zimlets
    Replies: 1
    Last Post: 04-02-2008, 02:53 AM
  3. [SOLVED] Upgraded to 5.0 OSS - Sendmail Problem
    By Chewie71 in forum Installation
    Replies: 11
    Last Post: 12-28-2007, 07:07 PM
  4. where are my zimlets ?
    By santo in forum Zimlets
    Replies: 21
    Last Post: 06-05-2007, 07:30 AM
  5. 3.0 to 4.5.3 Upgrade failed (mysql error)
    By dealt in forum Installation
    Replies: 35
    Last Post: 03-19-2007, 10:30 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •