Results 1 to 2 of 2

Thread: How to resolve javax.microedition.io.ConnectionNotFoundException: TCP exception

  1. #1
    rajeshgubba is offline New Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    3
    Rep Power
    6

    Default How to resolve javax.microedition.io.ConnectionNotFoundException: TCP exception

    Hi all,

    Can anybody help me how to resolve the below problem?

    I am trying to read xml file from an URL
    as shown below,
    HttpConnection conn = (HttpConnection)Connector.open(Url);
    InputStream InputStream = conn.openInputStream();

    At this line i am getting exception on WTK emulator,

    javax.microedition.io.ConnectionNotFoundException: TCP open
    at com.sun.midp.io.j2me.socket.Protocol.connect(+99)
    at com.sun.midp.io.ConnectionBaseAdapter.openPrim(+52 )
    at com.sun.midp.io.j2me.socket.Protocol.openPrim(+108 )
    at com.sun.midp.io.ConnectionBaseAdapter.openPrim(+14 )
    at com.sun.midp.io.ConnectionBaseAdapter.openPrim(+8)
    at com.sun.midp.io.j2me.http.Protocol.connect(+73)
    at com.sun.midp.io.j2me.http.Protocol.streamConnect(+ 57)
    at com.sun.midp.io.j2me.http.Protocol.startRequest(+1 2)
    at com.sun.midp.io.j2me.http.Protocol.sendRequest(+38 )
    at com.sun.midp.io.j2me.http.Protocol.sendRequest(+6)
    at com.sun.midp.io.j2me.http.Protocol.getResponseCode
    (+8) at MidletPackage.KXmlLinkParser.Parse(+48)
    at MidletPackage.KXmlLinkParser$1.run(+7)

    I am using eclipseMe and WTK for emulator.
    Can i read anything from any website using J2ME?
    Are there any settings in WTK to connect to any website from emulator?

    Or if there are security problems when conecting the site, then how to overcome them?

    Please help me?

  2. #2
    arsaivinod is offline Starter Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    1
    Rep Power
    4

    Default

    hi,

    even i have the same problem.....

    javax.microedition.io.ConnectionNotFoundException: TCP open

    when i am trying to run in j2me wireless toolkit 2.2

    can anyone help me plzzzzzz...
    Last edited by arsaivinod; 02-10-2011 at 07:43 PM. Reason: need help

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Problem: Webmail access via HTTPS
    By th0 in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 04-16-2008, 03:50 AM
  2. Replies: 12
    Last Post: 02-24-2008, 12:16 AM
  3. Replies: 5
    Last Post: 12-04-2007, 05:40 PM
  4. Replies: 20
    Last Post: 05-07-2006, 11:34 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •