Results 1 to 6 of 6

Thread: any succesfull try on bes8700 yet?

  1. #1
    PeterH is offline Senior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Netherlands
    Posts
    55
    Rep Power
    9

    Default any succesfull try on bes8700 yet?

    Installed client via url but it doesn't accept input from keyboard. So no testing possible. Using clientversion 88xx from url.
    Anyway a great way to go if it'll work in near future!
    De-investing in BES-enterprise-server or being locked-in by other 3rd party is quite a problem in gaining acceptance for the furthermore excellent Zimbra-product!
    Last edited by PeterH; 10-27-2007 at 10:03 AM. Reason: added zcs version
    Using ZCS Network-edition 5.0.16 on Ubuntu 6.06.2 LTS and 8.04 LTS

  2. #2
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    The BB build is a bit confusing. You have to select the field, then click the button (the "center button"). When you do, the screen will go blank, that's where you enter your data. Then center button again, and click "OK"

  3. #3
    PeterH is offline Senior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Netherlands
    Posts
    55
    Rep Power
    9

    Cool

    Thnx for quick reply!! Was already deinstalling to try the generic build :0)
    Now retried and it indeed is working. Fyi: The 'middle button' on the 8700 is a quicklink. To insert content into fields use the space-bar, this does the swap to blank screen for input which returns after clicking scrollwheel and 'save'. So it seems like the space-bar is partially filling in the 'enter' and 'select' functions.
    Managed to crash it also: got an exception on 'mailqueue too long'. (maybe because my inbox contains almost 10.000 messages unread, still testing our own domain and preparing for migration )

    Anyway: beta looks very promising!!
    Using ZCS Network-edition 5.0.16 on Ubuntu 6.06.2 LTS and 8.04 LTS

  4. #4
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    Heh, I just got my BB, so I barely know how to use the thing now.

    File a bug on that mail queue problem, will ya?

    thanks for testing!

  5. #5
    PeterH is offline Senior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Netherlands
    Posts
    55
    Rep Power
    9

    Default

    Welcome
    Where to post bugs on this item? (sorry if stupid question..)
    Don't mind testing some more if it helps
    Using ZCS Network-edition 5.0.16 on Ubuntu 6.06.2 LTS and 8.04 LTS

  6. #6
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    Bugzilla Main Page

    Make sure you file it under the J2ME component. You need to register for bugzilla before entering a bug.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. OS X: no succesfull user login
    By DetSignum in forum Users
    Replies: 23
    Last Post: 02-10-2006, 12:34 PM
  2. After Succesfull Install, Cannot Start mta
    By bsimzer in forum Installation
    Replies: 26
    Last Post: 12-16-2005, 05:45 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •