Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 21 to 30 of 48

Thread: Nokia N95

  1. #21
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    Yeah, I think we hit bug: Bug 14850 - Nokia E61 sync with imaps

    try without the domain name.

  2. #22
    area is offline Active Member
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    47
    Rep Power
    9

    Default Forum handling of back and forward slashes?

    Quote Originally Posted by jholder View Post
    Have you tried turning off IMAP IDLE?

    Just add \ni at the end of your username. That should work.

    Let us know how it goes.
    No wonder I was confused about the direction of the slash - the post in the forum contained a back slash but the notification email I received used a forward slash:

    Here is the message that has just been posted:
    ***************
    Have you tried turning off IMAP IDLE?

    Just add /ni at the end of your username. That should work.

    Let us know how it goes.
    ***************

  3. #23
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    Nope. The forum is fine. I typed the wrong one, and when I submitted I realized, and edited the post

  4. #24
    area is offline Active Member
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    47
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by jholder View Post
    Nope. The forum is fine. I typed the wrong one, and when I submitted I realized, and edited the post
    So is it /ni or \ni.

    The bug report you quoted above uses /ni.

    And what is the actually format I should use for the username:

    username/ni@domain.com

    or just

    username/ni

    I can't see how the second one would work as this Zimbra server has multiple domains.

    I'll try with the first format.

  5. #25
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    Quote Originally Posted by area View Post

    username/ni

    I can't see how the second one would work as this Zimbra server has multiple domains.
    Bugs don't always have logic, so I just wanted to see if it works.

    If it doesn't, add yourself to the CC list on that bug, and vote

  6. #26
    area is offline Active Member
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    47
    Rep Power
    9

    Default /ni works with v4.5.6

    I see that the "/ni" username switch (disables the IDLE extension for the duration of the IMAP login session) was only added in v4.5.6.

    I tested this with a client who is running v4.5.6 NE and it works - with the /ni switch after the domain; ie: username@domain.com/ni.

    I'll upgrade my server running v4.5.5 open source to v4.5.6 tonight and I'll report back if it doesn't work.

    While it is good to get this working, the IMAP idle functionality is a key feature for phones/handhelds as it would provide push email.

    It was one of the features I checked for in the IMAP client of the S60 3rd Edition software.

  7. #27
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    Glad it worked.

    We are in the process of QAing this to solve the problem.

    If you CC yourself on that bug, you'll be able to know when it'll be fixed, and any progress updates.

    Cheers,
    john

  8. #28
    Costa-101's Avatar
    Costa-101 is offline Project Contributor
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Space station 101
    Posts
    182
    Rep Power
    8

    Cool Zimbra, Nokia N95 and IMAP

    Hi,

    I resolved this issue by purchasing Profimail for the Nokia N95.

    Its a great program and good value for money.

    Link
    ------------------------------
    http://www.lcrm.co.uk

  9. #29
    didde is offline New Member
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3
    Rep Power
    8

    Thumbs up Nokia Business Software

    I just wanted to let you Network Edition people out there know about Nokia's Business Software. There's no need to use 3rd party software in order to get over-the-air syncing to work on the N95. Just download Mail for Exchange and set it up for Zimbra.

    Works like a charm. In fact I've had some unpleasant experiences with DataViz previously.

  10. #30
    Costa-101's Avatar
    Costa-101 is offline Project Contributor
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Space station 101
    Posts
    182
    Rep Power
    8

    Default mail For echange

    Can i use this with the open source edition?

    How do you set it up also - as I am getting a trial version i hope and will test it at home.

    Thanks very much
    ------------------------------
    http://www.lcrm.co.uk

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •