Results 1 to 3 of 3

Thread: Zimbra Mobile web (Safari): Issue with Tables

  1. #1
    thameera is offline Intermediate Member
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Thailand
    Posts
    15
    Rep Power
    1

    Exclamation Zimbra Mobile web (Safari): Issue with Tables

    Hi All,

    I am using the Zimbra (Version 8.0.4.GA.5737 on UBUNTU12.64 UBUNTU12_64 FOSS edition) open source mail server and recently one user complain about the format issue with zimbra. Below is the scenario.

    1. Send mail to zimbra including a table

    ex:

    111111 1111
    222 222



    2. Log on to the mail using Safari web client (Iphone 5/ Latest version) and forward the mail to another account.

    3. Receiver mail will be out of format and will include many HTML tags.

    Any configuration i need to change to get rid of this issue? If I log in as "HTML" or "AJAX" using the same web client mail will forward correctly.

    Thanks....
    Regards,

    --Thameera--

  2. #2
    thameera is offline Intermediate Member
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Thailand
    Posts
    15
    Rep Power
    1

    Default

    Any one having this issue? Please share any workaround for this issue.
    Regards,

    --Thameera--

  3. #3
    thameera is offline Intermediate Member
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Thailand
    Posts
    15
    Rep Power
    1

    Default

    Finally.. Zimbra not support HTML format compose in mobile client. Please see the below Bug ID. And please vote for the bug.

    Bug ID: 84700
    Bug 84700 ? Zimbra Mobile web (Safari): Issue with Tables
    Regards,

    --Thameera--

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Issue with sub-folders on mobile devices
    By rjr162 in forum Mobility
    Replies: 0
    Last Post: 09-18-2012, 09:00 AM
  2. IP TABLES Zimbra conf.
    By lorenzaccio in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 02-03-2010, 07:31 PM
  3. Zimbra mobile interface issue
    By vandehey in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 04-20-2009, 09:32 PM
  4. Zimbra Mobile Calendar Timezone issue?
    By tbirrer in forum Zimbra Mobile
    Replies: 4
    Last Post: 08-03-2008, 05:04 AM
  5. E61i and zimbra mobile Secure Connection Issue
    By betatester in forum Zimbra Mobile
    Replies: 9
    Last Post: 08-21-2007, 04:48 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •