Results 1 to 5 of 5

Thread: Zimbra web client : Response doesn't contain the original message

  1. #1
    desport is offline Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    13
    Rep Power
    5

    Default Zimbra web client : Response doesn't contain the original message

    Since last wednesday the reply message doesn't contain the original mail. The signature is present. Nothing has been modified since before that date.


    zcs 6.0.10 - Debian5

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,495
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by desport View Post
    Since last wednesday the reply message doesn't contain the original mail.
    What happened last Wednesday that might have caused any problems? Any software updates (especially the browser)?

    Quote Originally Posted by desport View Post
    The signature is present. Nothing has been modified since before that date.
    Have you checked in your Preferences tab that the option to include the message is still enabled?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    desport is offline Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    13
    Rep Power
    5

    Default

    What happened last Wednesday that might have caused any problems? Any software updates (especially the browser)?
    The error occurs only in mobile web client. No update last wednesday on the server and on the iphone.

    Have you checked in your Preferences tab that the option to include the message is still enabled?
    Yes, the checkbox is checked.

  4. #4
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,495
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by desport View Post
    The error occurs only in mobile web client.
    You might have said that in your first post. Does it work correctly on the Web UI?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  5. #5
    desport is offline Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    13
    Rep Power
    5

    Default

    Does it work correctly on the Web UI?
    Yes, the Web UI works correctly.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. admin consol blank after 5.0.3 upgarde
    By maumar in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 03-21-2008, 05:16 AM
  2. zmperditionctl start asking for password
    By k7sle in forum Administrators
    Replies: 32
    Last Post: 02-20-2008, 11:13 AM
  3. [SOLVED] Clamav problem ? What's happening ?
    By aNt1X in forum Installation
    Replies: 23
    Last Post: 02-14-2008, 05:43 AM
  4. Zimbra shutdowns every n hours.
    By Andrewb in forum Administrators
    Replies: 13
    Last Post: 08-14-2007, 08:55 AM
  5. dspam logrotate errors
    By michaeln in forum Users
    Replies: 7
    Last Post: 02-19-2007, 12:45 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •