Results 1 to 3 of 3

Thread: Unable to send mails through iPhone4G

  1. #1
    Vinodonfly is offline Intermediate Member
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Indore (MP), India
    Posts
    21
    Rep Power
    6

    Default Unable to send mails through iPhone4G

    Unable to send mails through my iPhone4G but receiving the mails. Also try to do the SMTP authentication for outgoing mails but didn't get any success on that as well.
    (Release 4.5.9_GA_1454.RHEL4_20071016192012 RHEL4 FOSS edition)

    --Vinod

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by Vinodonfly View Post
    Unable to send mails through my iPhone4G but receiving the mails. Also try to do the SMTP authentication for outgoing mails but didn't get any success on that as well.
    (Release 4.5.9_GA_1454.RHEL4_20071016192012 RHEL4 FOSS edition
    I presume you're using IMAP?

    Search the forums (and wiki) for details on how to enable Port 465 (or preferable Port 587) as the submission port for you email, that will require you to authenticate before sending email.

    I'd seriously recommend you upgrade your Zimbra server to a current release as soon as possible.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    Vinodonfly is offline Intermediate Member
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Indore (MP), India
    Posts
    21
    Rep Power
    6

    Default

    You are right i am using the IMAP.
    Also enabled the port 465 as submission port as guided in
    Mail client Configuration - Zimbra :: Wiki
    but now during SMTP test in outlook2010 configuration
    it is asking for the user ID and password. It's not accepting
    the credentials i have. I have also checked the button for
    "use same setting as my incoming mail server". But still it's asking for user id and password.
    At server end in maillog i am getting the warning "postfix/smtpd[4450]: warning: unknown[xxx.xxx.xxx.xxx]: SASL LOGIN authentication failed".

    Now, master.cf file looks like:

    # ================================================== ========================
    smtp inet n - n - - smtpd
    #submission inet n - n - - smtpd
    # -o smtpd_etrn_restrictions=reject
    # -o smtpd_client_restrictions=permit_sasl_authenticate d,reject
    465 inet n - n - - smtpd
    -o smtpd_tls_wrappermode=yes -o smtpd_sasl_auth_enable=yes
    #submission inet n - n - - smtpd
    # -o smtpd_etrn_restrictions=reject
    # -o smtpd_enforce_tls=yes -o smtpd_sasl_auth_enable=yes
    #628 inet n - n - - qmqpd
    Last edited by Vinodonfly; 08-25-2010 at 08:59 AM.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Unable to send mails to External Mail servers
    By vumail in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 06-14-2011, 08:15 AM
  2. Allowing mails to send to some domains.
    By Caterpillar in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 12-03-2009, 12:46 AM
  3. Unable to send mails through outlook 2007
    By nara_456 in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 1
    Last Post: 11-27-2009, 04:41 AM
  4. Zimbra unable to send messages after OS/Zimbra upgrade
    By tililae1 in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 05-01-2009, 12:20 AM
  5. Replies: 5
    Last Post: 06-18-2008, 01:50 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •