Results 1 to 6 of 6

Thread: zimbra HTML mail show up blank in Windows Mobile 5

  1. #1
    jasonferrara is offline Junior Member
    Join Date
    May 2006
    Posts
    7
    Rep Power
    9

    Default zimbra HTML mail shows up blank in Windows Mobile 5

    Whenever I send an html formatted message using the zimbra web client to an account on the zimbra server, and then try to view the message via imap using a Windows Mobile 5 device, the message appears blank.

    Html messages sent using other clients to zimbra, or sent to other mail servers using the zimbra client show up fine. Its only zimbra to zimbra html messages that don't work.

    I saw the thread in Windows Mobile 5 - HTML formatted message
    but the issue that thread talks about doesn't seem to be the problem. The /wm hack it mentions is in the latest release, but using it doesn't fix things. Appending /wm to the username does make multipart messages show up as a single part (verified by talking to the zimbra imap server by hand), but has no effect on whether or not the messages display correctly in the Windows Mobile client.

    Does anyone have any clues as to what the problem is?

    Any help would be greatly appreciated.

    Thanks

    - J
    Last edited by jasonferrara; 05-26-2006 at 02:59 PM.

  2. #2
    KevinH's Avatar
    KevinH is offline Expert Member
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    19

    Default

    We made some additional changes in the next major release 3.2 which should improve the support of WM5 IMAP and HTML mail. We also will have a beta of Mail support over ActiveSync clients.
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

  3. #3
    jasonferrara is offline Junior Member
    Join Date
    May 2006
    Posts
    7
    Rep Power
    9

    Default

    Are the WM5 IMAP fixes available in CVS somewhere? Could you tell me what the problem was? I'd like to try to back patch the fixes into the 3.1.2 release so that I have something I can use while waiting for 3.2.

  4. #4
    KevinH's Avatar
    KevinH is offline Expert Member
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    19

    Default

    The changes should be in CVS, see this thread and the bug for more info.

    Windows Mobile 5 - HTML formatted message
    http://bugzilla.zimbra.com/show_bug.cgi?id=6582
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

  5. #5
    jasonferrara is offline Junior Member
    Join Date
    May 2006
    Posts
    7
    Rep Power
    9

    Default

    It says

    "You are not authorized to access bug #6582."

    even though I created a bugzilla account.

  6. #6
    KevinH's Avatar
    KevinH is offline Expert Member
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    19

    Default

    It's restricted to network customers, due to some of the data having host names etc. If you are a Network customer you may request support give you access to Network bugs.
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: 02-03-2011, 07:01 AM
  2. Replies: 21
    Last Post: 02-04-2010, 10:06 AM
  3. [SOLVED] Clamav problem ? What's happening ?
    By aNt1X in forum Installation
    Replies: 23
    Last Post: 02-14-2008, 05:43 AM
  4. 4.5 Upgrade failure
    By brained in forum Installation
    Replies: 9
    Last Post: 03-03-2007, 03:30 PM
  5. zimbra-core missing
    By kinaole in forum Developers
    Replies: 1
    Last Post: 10-02-2006, 11:59 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •