Results 1 to 4 of 4

Thread: Windows Mobile ActiveSync problem

  1. #1
    mabombo is offline Intermediate Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    17
    Rep Power
    6

    Unhappy Windows Mobile ActiveSync problem

    On nginx.log we have those type of error.

    2009/02/07 11:46:49 [error] 1873#0: *2226 upstream timed out (110: Connection timed out) while reading response header from upstream, client: 83.225.166.35, server: epress1mta.service.epress.it, URL: "/Microsoft-Server-ActiveSync?User=utente1&DeviceId=E3185787C0EBDD331 A78C28362ABA2F1&DeviceType=PocketPC&Cmd=Ping", upstream: "http://192.168.111.69:80/Microsoft-Server-ActiveSync?User=utente1&DeviceId=E3185787C0EBDD331 A78C28362ABA2F1&DeviceType=PocketPC&Cmd=Ping", host: "epress1mta.service.epress.it"

    And after this it happens the windows mobile can't recive mail via push mail

    Why we have this error???
    It's like mail server cut the connection with proxy

    Help me

  2. #2
    bradb21's Avatar
    bradb21 is offline Advanced Member
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Chicago Area, USA
    Posts
    189
    Rep Power
    8

    Default

    I'm sure the next thing Zimbra is going to ask you for is your version of both Zimbra, and what type of phone and OS/Version. You might just want to go ahead and post those now.
    Release 6.0.2_GA_1912.UBUNTU8_64 UBUNTU8_64 NETWORK edition + Mobile Option
    Activesync with Moto Q9C, HTC Touch Pro, Palm Pro, & Palm Pre

  3. #3
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,566
    Rep Power
    57

  4. #4
    mabombo is offline Intermediate Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    17
    Rep Power
    6

    Default

    Ok my phone is htc tytan II with windows mobile 6.1
    We have this kind of problem only with activesync. The web client works fine.
    end during the first activesync connection i can recive mail, only after the error i can't recive mail anymore

    Best regards

    Mauro

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 11-27-2008, 03:57 AM
  2. Windows Desktop Build Questions
    By fgates in forum General Questions
    Replies: 0
    Last Post: 08-05-2008, 08:51 PM
  3. [SOLVED] Upgraded to 5.0 OSS - Sendmail Problem
    By Chewie71 in forum Installation
    Replies: 11
    Last Post: 12-28-2007, 07:07 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •