Results 1 to 5 of 5

Thread: Windows Mobile 6.1 and ATT Fuze

  1. #1
    bubarooni is offline Advanced Member
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Indiana
    Posts
    185
    Rep Power
    8

    Default Windows Mobile 6.1 and ATT Fuze

    Hi,

    Got a few of the new Fuzes in the other day. I'm able to receive email from Zimbra on them but have not yet been able to send. Is there something simple that I've missed in the setup?

    Thanks In Advance

  2. #2
    bradb21's Avatar
    bradb21 is offline Advanced Member
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Chicago Area, USA
    Posts
    189
    Rep Power
    8

    Default

    You may want to provide some more information on your setup and how you are syncing your phone to Zimbra. Right now your post is very vague.
    Release 6.0.2_GA_1912.UBUNTU8_64 UBUNTU8_64 NETWORK edition + Mobile Option
    Activesync with Moto Q9C, HTC Touch Pro, Palm Pro, & Palm Pre

  3. #3
    bubarooni is offline Advanced Member
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Indiana
    Posts
    185
    Rep Power
    8

    Default

    Vague? Undoubtedly a result of my vagueness on what i'm doing with it!

    OK then...

    Went in to Zimbra Admin and clicked the check box for Zimbra Mobile for the user accounts.

    Setup the email client on the Fuzes by entering the pop3 and smtp info as my zimbra servers FQDN and putting in the users username and password.

    Each one of the Fuze's has a ATT data plan. As soon as I popped in the info on the mail client on the phone, mail started downloading

    When I created a test email to send to my account and sent it, nothing happens though.

    It seems to leave the phone as it shows up in 'sent' folder but doesn't show up back in my inbox on my desktop.

    I can't tell for sure if it's leaving the phone though so don't know if I have something misconfigured on the phone or if my problem lies on the server.

  4. #4
    Klug's Avatar
    Klug is offline Moderator
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Beaucaire, France
    Posts
    2,320
    Rep Power
    13

    Default

    Quote Originally Posted by bubarooni View Post
    Setup the email client on the Fuzes by entering the pop3 and smtp info as my zimbra servers FQDN and putting in the users username and password.
    Bad setup, considering you have a WM device and ZimbraMobile.

    Good setup is through ActiveSync : Mobile Device Setup - Zimbra :: Wiki

  5. #5
    bubarooni is offline Advanced Member
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Indiana
    Posts
    185
    Rep Power
    8

    Default

    amazing! i followed the directions and it works...

    the ssl thing didn't work right for me but the phones do send and receive info. i'll just have to read it again on monday.

    thanks for pointing me in the right direction!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •