Results 1 to 10 of 10

Thread: WM6 Appointment request

  1. #1
    chipmunk's Avatar
    chipmunk is offline Active Member
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Belgium
    Posts
    35
    Rep Power
    7

    Default WM6 Appointment request

    Hello,
    I've got some problems with appointments encoded in wm6.
    When you invite someone from zimbra, he receive a blank mail with attachment. But you can't see the attachment.

    Code:
    Return-Path: XXX
    Received: from zimbraHost (LHLO zimbraHost)
     (172.16.12.17) by zimbraHost with LMTP; Mon, 28 Apr 2008 15:49:01
     +0200 (CEST)
    Received: from localhost (localhost [127.0.0.1])
    	by zimbraHost (Postfix) with ESMTP id E65DBC66C
    	for YY; Mon, 28 Apr 2008 15:49:01 +0200 (CEST)
    X-Virus-Scanned: amavisd-new at 
    X-Spam-Flag: NO
    X-Spam-Score: -1.088
    X-Spam-Level: 
    X-Spam-Status: No, score=-1.088 tagged_above=-10 required=6.6
    	tests=[ALL_TRUSTED=-1.44, AWL=0.352]
    Received: from zimbraHost ([127.0.0.1])
    	by localhost (zimbraHost [127.0.0.1]) (amavisd-new, port 10024)
    	with ESMTP id NPy5QMRSNjcG for YYY;
    	Mon, 28 Apr 2008 15:49:01 +0200 (CEST)
    Received: from zimbraHost (zimbraHost [127.0.0.2])
    	by zimbraHost (Postfix) with ESMTP id 67D5AC66A
    	for YYY; Mon, 28 Apr 2008 15:49:01 +0200 (CEST)
    MIME-Version: 1.0
    Subject: =?utf-8?Q?D=C3=A9jeuner_?=
    Date: Mon, 28 Apr 2008 15:49:01 +0200 (CEST)
    To: YYY
    X-MS-TNEF-Correlator: 2ieea80sha9m
    Content-Type: multipart/mixed;
    	boundary="_0A4ACEC2-7675-06CA-42A1-084773A8C240_"
    Message-ID: <699121260.3221209390541249.JavaMail.root@zimbra>
    X-Mailer: Zimbra 5.0.5_GA_2201.SLES10_64
    From: XXX
    
    --_0A4ACEC2-7675-06CA-42A1-084773A8C240_
    Content-Transfer-Encoding: 7bit
    Content-Type: text/plain; charset=us-ascii
    
    
    --_0A4ACEC2-7675-06CA-42A1-084773A8C240_
    Content-Type: application/ms-tnef
    Content-Transfer-Encoding: base64
    X-MS-Has-Attach:
    Content-Disposition: attachment
    
    eJ8+IgEAAQaQCAAEAAAAAAABAAEAAQeQBgAIAAAA5AQAAAAAAADoAAEIgAcAHgAAAElQTS5NaWNy
    b3NvZnQgU2NoZWR1bGUuTXRnUmVxAJUKAQ2ABAACAAAAAgACAAEFgAMADgAAANgHBAAcAA8AMQAO
    AAEATgEBBgADAA4AAADYBwQAHgAJAAAAAAADAA0BAQcAAwAOAAAA2AcEAB4ADQAAAAAAAwARAQEJ
    AAQABAAAAAEAAAABAAEKAAUABAAAAAAAAAAAAAEggAMADgAAANgHBAAcAA8AMQAOAAEATgEBA5AG
    ABABAAAJAAAAAgF/AAEAAAANAAAAMmllZWE4MHNoYTltAAAAAEAAYAAAaPCRoKrIAUAAYQAACAIZ
    wqrIAQsAYwABAAAAAwA2AAAAAAAfAAKCkNrYbgtFGxCY2gCqAD8TBQAAAAACAAAAAQAAAAIAAAAA
    AAAAAgEDgpDa2G4LRRsQmNoAqgA/EwUAAAAAAwAAAAEAAAA4AAAABAAAAIIA4AB0xbcQGoLgCAAA
    AAAILSK2lCJ4w97wq55897rfEAAAACy6YCRvQMTUqsCnlidq6adAAACCkNrYbgtFGxCY2gCqAD8T
    BQAAAAAaAAAAgMI7kTapyAELACeCAiAGAAAAAADAAAAAAAAARgAAAAAVggAAAAAAAMs8
    --_0A4ACEC2-7675-06CA-42A1-084773A8C240_--
    I've got the support of tnef in zimbra... When i restart amavis, i can see the tnef decoder /usr/bin/tnef

    I'm on Suse enterprise 10 inside a vmware esx server. And i use the 5.0.5 NE
    Thanks for your help

  2. #2
    jjzhuang is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,688
    Rep Power
    11

    Default

    please provide repro steps and sync.log. thanks!

  3. #3
    chipmunk's Avatar
    chipmunk is offline Active Member
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Belgium
    Posts
    35
    Rep Power
    7

    Default

    So the steps were :
    1. A zimbra user send me a request for an appointment from his wm6 mobile and the message is sent by zimbra.
    2. When i receive it, i see that there is an attachment but an't open it or even see it inside the message. (i just see the little icon next the message)
    3. When i look the original message, i see what i gave...

    I'll try to find the message inside my sync.log .
    I use activesync to send the message from the wm6 mobile

  4. #4
    jjzhuang is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,688
    Rep Power
    11

    Default

    When you receive it are you also on a mobile phone or using web UI? Can you provide a screenshot? Thanks!

  5. #5
    chipmunk's Avatar
    chipmunk is offline Active Member
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Belgium
    Posts
    35
    Rep Power
    7

    Default

    From the Web UI

  6. #6
    jjzhuang is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,688
    Rep Power
    11

    Default

    OK could you provide a screenshot of the problem you see from web UI? Thanks!

  7. #7
    chipmunk's Avatar
    chipmunk is offline Active Member
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Belgium
    Posts
    35
    Rep Power
    7

    Default


    All are wm6 invitations to a meeting.

    As you can see there is an attachment but not decoded by zimbra...

  8. #8
    alexdog69 is offline Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    6
    Rep Power
    6

    Default how did you end up fixing this problem?

    we're having the same problem here.

    1] send meeting request from phone
    2] open in web UI
    3] observe the following:
    a. attachment is indicated in message list (paper clip)
    b. no attachment is shown in message view
    c. message is not "detected" as a meeting request
    d. message body is blank

    Code:
    Zimbra version: 5.0.10_GA_2638.RHEL4_64
    
    Linux kernel (not that it should matter): Linux 2.6.9-78.0.13.ELsmp #1 SMP Wed Jan 14 15:55:36 EST 2009 x86                               
    
    Phone Info:
    Phone Make/Model - Motorola Q9C
    Network - Sprint
    OS/Version - Windows Mobile 6.1
    Mailer App - Pocket Outlook
    sample message:
    Code:
    Return-Path: XXXXXX@
    Received: from XXXXXXX(LHLO XXXXXXXX)
     (0.0.0.113) by XXXXXXXX with LMTP; Tue, 3 Mar 2009 18:32:30
     -0500 (EST)
    Received: from localhost (localhost.localdomain [127.0.0.1])
    	by XXXXXXXX (Postfix) with ESMTP id 737AACCC3C9;
    	Tue,  3 Mar 2009 18:32:30 -0500 (EST)
    X-Virus-Scanned: amavisd-new at 
    X-Spam-Flag: NO
    X-Spam-Score: -2.735
    X-Spam-Level: 
    X-Spam-Status: No, score=-2.735 tagged_above=-10 required=6.6
    	tests=[ALL_TRUSTED=-1.8, AWL=-0.555, BAYES_00=-2.599,
    	TVD_SPACE_RATIO=2.219]
    Received: from XXXXXXXX ([127.0.0.1])
    	by localhost (XXXXXXXX [127.0.0.1]) (amavisd-new, port 10024)
    	with ESMTP id 22PIs0Ar0Qqj; Tue,  3 Mar 2009 18:32:29 -0500 (EST)
    Received: from XXXXXXXX (localhost.localdomain [127.0.0.1])
    	by XXXXXXXX (Postfix) with ESMTP id 22564CCC00C;
    	Tue,  3 Mar 2009 18:32:29 -0500 (EST)
    MIME-Version: 1.0
    Subject: Updated: olms
    Date: Tue, 3 Mar 2009 18:32:29 -0500 (EST)
    Thread-Topic: olms
    To: Alex <XXX@XXXX.XXX>, Paul <XXX@XXXX.XXX>
    X-MS-TNEF-Correlator: 1bie1c0sj72o
    Content-Type: multipart/mixed;
    	boundary="_68E6A2B0-F10C-0490-DBE9-4AC6F355907B_"
    Message-ID: <540815959.71561236123148998.JavaMail.root@XXXX.XXX>
    X-Mailer: Zimbra 5.0.10_GA_2638.RHEL4_64
    From: Alex <XXX@XXXX.XXX>
    
    --_68E6A2B0-F10C-0490-DBE9-4AC6F355907B_
    Content-Transfer-Encoding: 7bit
    Content-Type: text/plain; charset=us-ascii
    
    
    --_68E6A2B0-F10C-0490-DBE9-4AC6F355907B_
    Content-Type: application/ms-tnef
    Content-Transfer-Encoding: base64
    X-MS-Has-Attach:
    Content-Disposition: attachment
    
    eJ8+IgEAAQaQCAAEAAAAAAABAAEAAQeQBgAIAAAA5AQAAAAAAADoAAEIgAcAHgAAAElQTS5NaWNy
    b3NvZnQgU2NoZWR1bGUuTXRnUmVxAJUKAQ2ABAACAAAAAgACAAEFgAMADgAAANkHAwADABIAIAAn
    AAIAQQEBBgADAA4AAADZBwMABAAPAAAAAAADAPkAAQcAAwAOAAAA2QcDAAQAEwAAAAAAAwD9AAEJ
    AAQABAAAAAEAAAABAAEKAAUABAAAAAAAAAAAAAEggAMADgAAANkHAwADABIAIAAnAAIAQQEBA5AG
    ABABAAAJAAAAAgF/AAEAAAANAAAAMWJpZTFjMHNqNzJvAAAAAEAAYAAA2MXj2ZzJAUAAYQAAeNdq
    +5zJAQsAYwABAAAAAwA2AAAAAAAfAAKCkNrYbgtFGxCY2gCqAD8TBQAAAAACAAAAAQAAAAIAAAAA
    AAAAAgEDgpDa2G4LRRsQmNoAqgA/EwUAAAAAAwAAAAEAAAA4AAAABAAAAIIA4AB0xbcQGoLgCAAA
    AACrxMWc0qGV6tKHAJDp8FvxEAAAAPcWda0q8jAkghi3+DBstZdAAACCkNrYbgtFGxCY2gCqAD8T
    BQAAAAAaAAAAAEjVLFicyQELACeCAiAGAAAAAADAAAAAAAAARgAAAAAVggAAAAAAAHE/
    --_68E6A2B0-F10C-0490-DBE9-4AC6F355907B_--

  9. #9
    alexdog69 is offline Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    6
    Rep Power
    6

    Default Hey

    don't all reply at once guys....

  10. #10
    nztebs is offline Member
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Auckland, New Zealand
    Posts
    13
    Rep Power
    7

    Default

    We're also experiencing this problem, with the exception that SOMETIMES (and I can't reproduce this with any consistency) the appointment will be formatted as a vcal and it can be seen correctly and responded to the Web UI. Any answers on this one?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. zmprov mc default zimbraFeatureNotebookEnabled TRUE
    By nbhanji in forum Installation
    Replies: 11
    Last Post: 04-29-2008, 10:39 AM
  2. DNS Questions and Trouble Installing
    By smurraysb in forum Installation
    Replies: 22
    Last Post: 03-14-2008, 03:27 PM
  3. Error loading on Mac OS X 10.4.10 server PPC
    By qprcanada in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 10-26-2007, 06:25 AM
  4. Can not reach https://example.com:7017/zimbraAdmin
    By Max Ma in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 03-31-2007, 09:14 AM
  5. Replies: 26
    Last Post: 02-12-2007, 07:23 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •