Results 1 to 2 of 2

Thread: Certain message not syncing to WM5 device

  1. #1
    ddeprekel is offline Member
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    11
    Rep Power
    8

    Default Certain message not syncing to WM5 device

    Hello All,
    I have Zimbra Network Edition 4.5.7 and everything has been working great. However, one e-mail that the President gets regularly does not seem to want to sync to his phone. It is a message with a 12k PDF attachment and no body text. It shows fine in outlook through the connector as well as on the web interface, but mobile does not sync it. The message simply does not appear in the sync.log at all.

    Any help would be appreciated.

    Thanks,

    Doug

  2. #2
    jjzhuang is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,688
    Rep Power
    11

    Default

    Does the log show any error or say anything like skipping a message due to error? Thanks!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 12-10-2007, 03:16 AM
  2. Replies: 3
    Last Post: 07-19-2007, 02:00 AM
  3. Zimbra + Treo + Blackberry + Cingular Wm5 device.
    By gfdos.sys in forum Migration
    Replies: 5
    Last Post: 06-06-2007, 10:50 AM
  4. Replies: 42
    Last Post: 08-11-2006, 09:50 AM
  5. Replies: 4
    Last Post: 08-10-2006, 10:55 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •