Hi,

Since upgrading to 4.5.6, we are finding that the calendar Syncing is no longer working [it was working fine before on 4.5.3]

The sync runs on the device [all Windows mobile/ActiveSync devices] and reports no errors, but the calendar appears blank. Even the items that had previously synced have now gone.

The sync log looks like it could be timezones causing the issue. Here is an extract

<Sync>
<Collections>
<Collection>
<Class>Calendar</Class>
<SyncKey>{AF0A67FE-9EEE-3DC0-BF8B-0616F3ADC9DB}89</SyncKey>
<CollectionId>10</CollectionId>
<Status>1</Status>
<Commands>
<Add>
<ServerId>6430</ServerId>
<ApplicationData>
<POOMCAL:Timezone>AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA==</POOMCA
L:Timezone>
<POOMCAL:UID>040000008200E00074C5B7101A82E00800000 000C0BC5AA3B8D5C70100000000000000001000000066B6748 3972AA14FA11E1499
49A3938F</POOMCAL:UID>
<POOMCAL:DtStamp>20070803T092534Z</POOMCAL:DtStamp>
<POOMCAL:StartTime>20070810T100000Z</POOMCAL:StartTime>
<POOMCAL:EndTime>20070810T113000Z</POOMCAL:EndTime>
<POOMCAL:Subject>Meeting</POOMCAL:Subject>
<POOMCAL:Location>House</POOMCAL:Location>
<POOMCAL:OrganizerEmail>joe.bloggs@mydomain.com</POOMCAL:OrganizerEmail>
<POOMCAL:OrganizerName>joe.bloggs@mydomain.com</POOMCAL:OrganizerName>
<POOMCAL:Attendees>
<POOMCAL:Attendee>
<POOMCAL:Email>joe.bloggs@mydomain.com</POOMCAL:Email>
<POOMCAL:Name>Joe Bloggs (joe.bloggs@mydomain.com)</POOMCAL:Name>
</POOMCAL:Attendee>
</POOMCAL:Attendees>
<POOMCAL:BusyStatus>2</POOMCAL:BusyStatus>
<POOMCAL:AllDayEvent>0</POOMCAL:AllDayEvent>
<POOMCAL:Reminder>5</POOMCAL:Reminder>
<POOMCAL:MeetingStatus>3</POOMCAL:MeetingStatus>
</ApplicationData>
</Add>
</Commands>
</Collection>
</Collections>
</Sync>

Every appointment has a timezone like that - lots of A's.

Many thanks