Results 1 to 4 of 4

Thread: OC Missing in 4.5.6

  1. #1
    langs's Avatar
    langs is offline Special Member
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Brisbane
    Posts
    132
    Rep Power
    8

    Default OC Missing in 4.5.6

    We just upgraded from NE 4.5.5 to 4.5.6 RHEL4 64bit and the Outlook Connector download is no longer in the Utilities area of the Admin UI, any one know where to get it now?

  2. #2
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    Hmmm
    Can you file a bug on that?

    You should still be able to get to it by going to
    Code:
    http://mail.server.com/zimbra/downloads/index.html

  3. #3
    langs's Avatar
    langs is offline Special Member
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Brisbane
    Posts
    132
    Rep Power
    8

    Default

    Ok it's there if I goto that path, but normally it's also in the Admin UI utils area, have also noticed in the Admin UI the tab with the License details is no longer there either.

  4. #4
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    That's why I asked you to file the bug

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Xen Debian Etch libgmp3...MISSING libxml2...MISSING
    By unclecameron in forum Installation
    Replies: 6
    Last Post: 07-29-2008, 12:37 PM
  2. upgrade to 4.5.6 failed
    By dmore73 in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 07-03-2007, 01:26 AM
  3. Missing blobs - from id to file location?
    By stateless in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 04-23-2007, 06:15 PM
  4. Traslation SVN tree status
    By meikka in forum I18N/L10N - Translations
    Replies: 7
    Last Post: 02-13-2007, 11:13 AM
  5. Missing Prerequisites on Debian
    By WD_40 in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 01-16-2007, 09:38 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •