Results 1 to 2 of 2

Thread: Outlook connector installation error

  1. #1
    ssrivera is offline Starter Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    1
    Rep Power
    8

    Default Outlook connector installation error

    I am having a problem installing the zimbra outlook connector on 2 machines, all other installs have installed great. We have Windows XP Pro and Outlook 2003. I am getting an error at the end of the install saying the it has been interrupted and to restart. I reinstalled office and the connector with no success. Attached is the log file I created from one of the installs. Any help would be appreciated.

    ~Sam

    Here is the end of the log file:

    ......
    MSI (s) (DC0) [15:51:20:812]: Doing action: CreateDefaultProfileCA
    MSI (s) (DC0) [15:51:20:828]: Note: 1: 2205 2: 3: ActionText
    Action start 15:51:20: CreateDefaultProfileCA.
    MSI (s) (DC:A8) [15:51:20:828]: Invoking remote custom action. DLL: C:\WINDOWS\Installer\MSI23.tmp, Entrypoint: CreateDefaultProfile
    CA LOG: Entering CreateDefaultProfile.
    CA LOG: AccountName - Zimbra.
    CA LOG: ZimbraServerPort = 80l.
    CA LOG: ZimbraConnectionMethod = 0l.
    CA LOG: ZimbraServerName = .
    CA LOG: Entering CreateZimbraProfile.
    CA LOG: Opened existingregistry HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows Messaging Subsystem\MSMapiApps.
    CA LOG: Registry msiexec.exe does not exist, creating new.
    CA LOG: Profile Zimbra does not exist.
    CA LOG: Using profile name Zimbra.
    CA LOG: Failed to create message service CONTAB, hr = 0x8004010f.
    CA LOG: Leaving CreateZimbraProfile.
    CA LOG: Failed to create Zimbra profile, hr = 0x8004010f.
    CA LOG: Leaving CreateDefaultProfile.
    Action ended 15:51:21: CreateDefaultProfileCA. Return value 3.
    Action ended 15:51:21: INSTALL. Return value 3.
    MSI (s) (DC0) [15:51:21:015]: MainEngineThread is returning 1603
    MSI (s) (DC:88) [15:51:21:015]: Destroying RemoteAPI object.
    MSI (s) (DC:74) [15:51:21:015]: Custom Action Manager thread ending.
    MSI (c) (E0:98) [15:51:21:015]: Back from server. Return value: 1603
    MSI (c) (E0:98) [15:51:21:015]: Decrementing counter to disable shutdown. If counter >= 0, shutdown will be denied. Counter after decrement: -1
    MSI (c) (E0:98) [15:51:21:015]: PROPERTY CHANGE: Deleting SECONDSEQUENCE property. Its current value is '1'.
    Action ended 15:51:21: ExecuteAction. Return value 3.
    MSI (c) (E0:98) [15:51:21:015]: Doing action: FatalErrorForm
    MSI (c) (E0:98) [15:51:21:015]: Note: 1: 2205 2: 3: ActionText
    Action start 15:51:21: FatalErrorForm.
    Action ended 15:51:25: FatalErrorForm. Return value 1.
    Action ended 15:51:25: INSTALL. Return value 3.
    === Logging stopped: 6/26/2007 15:51:25 ===
    MSI (c) (E0:98) [15:51:25:812]: Note: 1: 1708
    MSI (c) (E0:98) [15:51:25:812]: Note: 1: 2205 2: 3: Error
    MSI (c) (E0:98) [15:51:25:812]: Note: 1: 2228 2: 3: Error 4: SELECT `Message` FROM `Error` WHERE `Error` = 1708
    MSI (c) (E0:98) [15:51:25:812]: Note: 1: 2205 2: 3: Error
    MSI (c) (E0:98) [15:51:25:812]: Note: 1: 2228 2: 3: Error 4: SELECT `Message` FROM `Error` WHERE `Error` = 1709
    MSI (c) (E0:98) [15:51:25:812]: Product: ZCS Connector for Outlook -- Installation failed.

    MSI (c) (E0:98) [15:51:25:812]: Grabbed execution mutex.
    MSI (c) (E0:98) [15:51:25:812]: Cleaning up uninstalled install packages, if any exist
    MSI (c) (E0:98) [15:51:25:828]: MainEngineThread is returning 1603
    === Verbose logging stopped: 6/26/2007 15:51:25 ===
    Last edited by ssrivera; 07-03-2007 at 04:08 PM. Reason: Log file was too big to attach

  2. #2
    sam
    sam is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    821
    Rep Power
    10

    Default

    Please attach the entire log file. What version of the connector? Also include an NFO from MSINFO32.exe.
    Sam Khavari

    :: :: [ Zimbra ] :: :: [ Bugzilla ] :: :: [ Product Portal ] :: :: [ Wiki ] :: :: [ Downloads ] :: :: [ . ] ::

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Error message from Outlook connector
    By redhat in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 12
    Last Post: 01-05-2010, 01:42 AM
  2. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 12:42 AM
  3. Postfix problem
    By jimbo in forum Administrators
    Replies: 46
    Last Post: 07-23-2007, 05:24 AM
  4. M3 problem with shares
    By titangears in forum Users
    Replies: 4
    Last Post: 01-12-2006, 01:01 PM
  5. Building native libraries on MacOS X
    By ajmas in forum Developers
    Replies: 3
    Last Post: 10-14-2005, 11:00 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •