Results 1 to 6 of 6

Thread: Does connector need to be updated with server?.

  1. #1
    Nutz is offline Special Member
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Massachusetts
    Posts
    136
    Rep Power
    8

    Default Does connector need to be updated with server?.

    So I read through the release notes for the update...

    But it says nothing about this...
    Do you have to update the connectors at the same time as the server?

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,469
    Rep Power
    56

    Default

    No, you don't need to update it but you really should.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    Nutz is offline Special Member
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Massachusetts
    Posts
    136
    Rep Power
    8

    Default

    I could always put it into their logon script... is there a way to run it silently? Like a /s switch?

    I would use group policy to push it... but we refuse to have any windows servers, hence, no AD!

  4. #4
    sam
    sam is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    821
    Rep Power
    10

    Default

    run msiexec /? to see the list of installation options.
    Sam Khavari

    :: :: [ Zimbra ] :: :: [ Bugzilla ] :: :: [ Product Portal ] :: :: [ Wiki ] :: :: [ Downloads ] :: :: [ . ] ::

  5. #5
    jonnyRo is offline Project Contributor
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    88
    Rep Power
    9

    Default

    Would be cool if the zimbra toaster could auto update the connector.

    Or at least warn that the zimbra connector is out of date.

  6. #6
    Klug's Avatar
    Klug is offline Moderator
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Beaucaire, France
    Posts
    2,316
    Rep Power
    13

    Default

    Quote Originally Posted by jonnyRo View Post
    Would be cool if the zimbra toaster could auto update the connector.
    Or at least warn that the zimbra connector is out of date.
    That is an _excellent_ RFE. Did you put it in bugzilla ?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. initializing ldap...FAILED(256)ERROR
    By manjunath in forum Installation
    Replies: 39
    Last Post: 06-07-2013, 10:27 AM
  2. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 12:42 AM
  3. need advice on configuring zimbra to work with fax server
    By pheonix1t in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 07-11-2007, 07:46 PM
  4. Error 256 on Installation
    By RuinExplorer in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 10-19-2006, 09:19 AM
  5. Replies: 18
    Last Post: 03-20-2006, 02:22 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •