Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: Outook Import Wizard on 4.5

  1. #1
    russgalleywood is offline Elite Member
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Essex, UK
    Posts
    250
    Rep Power
    9

    Default Outook Import Wizard on 4.5

    Hi all,

    really like the latest 4.5 version, got some great new features!

    However, I am having a problem with the Outook Import wizard (version ZCSImportWiz-4.5.0_GA_611).
    Having previously used the older version of it on Zimbra Network edition versions 4.0.1 through to 4.0.5 I have never had any trouble with the Wizard.
    But this time, after downloading the .exe file from the Server (CentOS 4.4 running version zcs-NETWORK-4.5.0_GA_612.RHEL4), I double-click to open it and it flicks up for only half a second and closes. There is no sign of it in the Windows XP Pro SP2's Task Manager Processes or Applications. Occasionally it will come up with the first screen asking you to click on Next but when you do it just closes again.
    I have tried this on different machines all running Office 2003 SBE on XP Pro SP2 with the same result.

    Is there something wrong with this version somehow or is it just me being stupid!

    Thanks Guys

    Russ

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,582
    Rep Power
    57

    Default

    I've just tried it and I get the same results, the logo flashes and then goes. Nothing in task manager, could you report it as a bug (BTW, I'm also using CentOS as the server).

    Are you on the NE or OSS version?
    Last edited by phoenix; 01-18-2007 at 10:18 AM.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    Matt Rhoades is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    18
    Rep Power
    9

    Default

    There have been bugs opened regarding this behavior when using different language packs. Do you have any different language packs installed on your PC?

    See bugs:

    http://bugzilla.zimbra.com/show_bug.cgi?id=13824
    http://bugzilla.zimbra.com/show_bug.cgi?id=13652

    I'm not sure if this is the cause of what you are experiencing.

  4. #4
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,582
    Rep Power
    57

    Default

    Installed XP with English UK language and keyboard.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  5. #5
    sam
    sam is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    821
    Rep Power
    10

    Default

    We have a candidate build with a fix for this bug. If you are interested in testing it before 4.5.1 is released, please PM me your email address.
    Sam Khavari

    :: :: [ Zimbra ] :: :: [ Bugzilla ] :: :: [ Product Portal ] :: :: [ Wiki ] :: :: [ Downloads ] :: :: [ . ] ::

  6. #6
    russgalleywood is offline Elite Member
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Essex, UK
    Posts
    250
    Rep Power
    9

    Default

    Thanks Guys.

    I am on XP with UK English too.

    Yes I would be interested.

  7. #7
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,582
    Rep Power
    57

    Default

    Quote Originally Posted by russgalleywood View Post
    Thanks Guys.

    I am on XP with UK English too.

    Yes I would be interested.
    Did you send him a PM with your email address? If not, send it to me.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  8. #8
    russgalleywood is offline Elite Member
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Essex, UK
    Posts
    250
    Rep Power
    9

    Default

    I sent one to each of you.

    Thanks again.

    Russ

  9. #9
    russgalleywood is offline Elite Member
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Essex, UK
    Posts
    250
    Rep Power
    9

    Default

    I never received this Guys, should I have yet?

  10. #10
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,582
    Rep Power
    57

    Default

    Quote Originally Posted by russgalleywood View Post
    I never received this Guys, should I have yet?
    Yes, I sent it to you on the 19th. Another one has just been sent, check your Junk folder just in case......
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 07-27-2007, 12:19 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 06-21-2007, 02:33 PM
  3. Please Skip Calendar in Import Wizard
    By ThorGoLucky in forum Migration
    Replies: 3
    Last Post: 02-15-2007, 08:51 PM
  4. import wizard doesn't import recurring events?
    By spot in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 12-18-2006, 03:20 AM
  5. Error using the PST Import Wizard
    By yogel in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 8
    Last Post: 04-25-2006, 06:32 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •