Results 1 to 4 of 4

Thread: Zimbra Send/Recieve Progress - always on top

  1. #1
    rayb2001 is offline Trained Alumni
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Silicon Valley, CA
    Posts
    32
    Rep Power
    6

    Default Zimbra Send/Recieve Progress - always on top

    With the new release 7.2 of the ZCO, the send/recieve progress always pops on top. This is quite annoying.

    While I like that it breaks down the tasks now so that you can actually see what it's doing, I don't like the constant annoying me.

    The progress dialog pops up and stays there. You can move it but it will go back to the top and in front of OL when you stop/restart Outlook.

    This is new behavior (a feature!)

    But it's like a Chinese Water Torture. After a while it becomes unbearable.

    Is there a registry entry or something to make the dialog:

    a) not show at all

    or

    b) not go in front

    Any one else annoyed by this new feature?

  2. #2
    GreenGumby is offline Senior Member
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Brisbane, Australia
    Posts
    58
    Rep Power
    3

    Default

    I believe it's finally behaving properly. If it is 'pinned' it should remain ontop. If it is unpinned it will disappear shortly after a send/receive. If you check the "don't show" it won't. I've had no issues with it remembering settings. I'm sure there would be a way to set a reg entry for default settings.

    My gripe about the new ZCO is in previous versions it polled every minute. Now it seems to be following the outlook send/receive settings. Are you getting this as well? I'm having a very delayed back and forth email with support about this and if it is indeed a new 'feature' or if it is a bug that will be resolved.

  3. #3
    rayb2001 is offline Trained Alumni
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Silicon Valley, CA
    Posts
    32
    Rep Power
    6

    Default OMG, never saw the checkbox!

    You are right! It does finally work correctly.

    Guess I never saw the box to not show the progress before.

    Yes, now, when I press F9, it does a zimbra sync as often as I press it.

    I also changed the time to 10 minutes and didn't see any sync for over a minute (my old value).

  4. #4
    dcb
    dcb is offline Intermediate Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    21
    Rep Power
    5

    Default

    Yes, the new connector now honors Outlook Send/Receive interval.

    See Bug 73440 – ZCO not automatically sync'ing - have to manually sync

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Mysql.server Does Not Start
    By carnold in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 01-16-2012, 07:13 AM
  2. What to clean on a Zimbra mail server?
    By tezarin in forum Administrators
    Replies: 11
    Last Post: 12-16-2011, 12:43 PM
  3. Zimbra shutdowns every n hours.
    By Andrewb in forum Administrators
    Replies: 13
    Last Post: 08-14-2007, 08:55 AM
  4. Can't start Zimbra!
    By zibra in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-22-2007, 11:34 AM
  5. dspam logrotate errors
    By michaeln in forum Users
    Replies: 7
    Last Post: 02-19-2007, 12:45 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •