Results 1 to 4 of 4

Thread: Initial Sync Fail Outlook 2007 / Windows 7

  1. #1
    jimm is offline Intermediate Member
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    NH
    Posts
    15
    Rep Power
    4

    Default Initial Sync Fail Outlook 2007 / Windows 7

    Hi all, I have migrated quite a few people to Office 2k7 and win7 from office 2k3 and XP and have never had this issue before. Can someone please help?

    Upon initial sync, signatures would fail (I am told this is expected) but it chugs along. It kept getting stuck on "Synchronizing folder: Tasks" 1.31 KB transferred. I let this run all day and it never completed. So i removed and reinstalled the Connector and Outlook, no dice. Then i figured it must be ticked off about one of her tasks, so i took a backup from her webmail account, and removed them all (I also removed the few that did come in to Outlook). I removed the account and then re-added it to Outlook. This time signatures fail again, along with a couple of "Unknown failures" and it finally gets stuck on "Synchronizing folder: trash" 1.31KB transferred.

    I don't think that its an issue with her trash folder, mainly because they both were getting stuck on 1.31KB transferred, that can't be a coincidence?

    Any ideas? Thanks in advance!

    Vitals:

    Windows 7 professional SP1
    Outlook 2007 SP1
    Outlook connector v. 7.1.1

  2. #2
    fsiegel is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    10

    Default

    Dumb question -- when you removed the tasks, was it a soft delete, i.e. did they go into the Trash?

  3. #3
    jimm is offline Intermediate Member
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    NH
    Posts
    15
    Rep Power
    4

    Default

    FacePalm! I cannot believe i never thought of that...I will look in the trash. We also found that the three folders listed under "Trash" (not sub-folders, just beneath it alphabetically) are not syncing at all. She is also now having trouble with her shared calendars (i.e. Items she is posting are not seen by others, and she can not see certain postings created by others). I am going to remove the connector and the profile, delete the .zdb, reinstall the connector and try syncing with loggin turned on per this article. I'll post again with my findings. Thank you.

  4. #4
    dramber is offline New Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    3
    Rep Power
    3

    Default

    Did you ever try to click on "recieve and send" again?
    This helped me with that problem.
    But you should wait like 15 minutes before clicking on "recieve and send"

    Best regards

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Outlook sync client
    By KevinH in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 600
    Last Post: 02-28-2011, 08:56 AM
  2. 4.0.4 to 4.5.6 upgrade failed in network edition
    By chenthil in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 08-27-2007, 09:36 AM
  3. [SOLVED] Simple backup question...
    By dameron in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 08-25-2007, 09:36 PM
  4. 5.0 Install tasks
    By JoshuaPrismon in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 06-06-2007, 12:18 PM
  5. httpd resident in memory but not accessible
    By AlexanderH in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 05-11-2007, 09:19 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •