Results 1 to 8 of 8

Thread: Continuous Outlook '10 crashing with Zimbra installed

  1. #1
    rjp-nolaf is offline New Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    3
    Rep Power
    3

    Default Continuous Outlook '10 crashing with Zimbra installed

    I've dealt with it for a while, have done searching on this forum and other tech sites, but have yet to determine a fix - as the crashing frequency becomes much more prevalent.

    Running the Zimbra Client 7.1.2.6331 on Outlook '10 with a Window 7 64-bit OS.

    On a good week my iPeripherals are synched maybe for 2-3 days and on a daily basis Outlook will force a program restart at minimum 3-4 times. Upon restart, I'll need to attempt it often another 3-times just to get it opened at all, as it typically crashes immediately upon reopening. Often Outlook will revert to safe mode startup, will fail during that process, then be required to go through a full repair mode before hopefully starting back up again.

    Outlook doesn't seem to have a fix that I have found, as I am current on all updates. Not too often do I receive actual error messages that do provide information that I can work with, but I did save one from roughly a month ago - see below.
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    hescominsoon is offline Special Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    106
    Rep Power
    4

    Default

    if this outlook also 64 bit? if so that's most likely your issue.

  3. #3
    rjp-nolaf is offline New Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    3
    Rep Power
    3

    Default

    Outlook Version 14.0.6112.5000 (32-bit)

    I received six Server Failure Notice emails this mourning upon booting up Outlook, bitter sweet - as I knew that meant I'd finally be re-synched, but still obviously have an issue. The text of each, with folder variations, is below:


    Server Failures were detected. No action is required.
    This e-mail was generated for technical support purposes.
    Please see the attached files for more details about the problems encountered.

    Computer Name: XXX-VAIO2

    Version: 7.1.2.6331

    Server Version: 7.1.2_GA_3268

    Parent Folder EID: 00000000a8168d2f8267a34fbb18ddd5fe995f73229c0000

    Parent Folder Name: Vermilion Center

    Parent Folder ID: 44519

    Target Object EID: 00000000a8168d2f8267a34fbb18ddd5fe995f7344ef6000

    Store: Zimbra - XXX


    What I could capture of the e-mail attachment on the failure notices:
    Attached Images Attached Images

  4. #4
    rjp-nolaf is offline New Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    3
    Rep Power
    3

    Default

    Not very far to BTT this one...but, I'm at wits end and will have switch to a different exchange host. Someone please lead me in the right direction to save a headache.

    I may only synch once a week at this point, which is then only a one-time catch-up synch. It is now taking me at least 6-7 restarts of Outlook every morning to get it open, which only occurs after a full repair takes place.

  5. #5
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    I'll move this to the correct forum, you had actualy posted in the Zimbra Desktop/Error Reports forum - not the best place for a question about ZCO problems.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  6. #6
    fsiegel is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    10

    Default

    The server failures could be bug 64864, fixed in 7.1.4. I would suggest upgrading. If you still crash, there should be a .dmp file generated in %TEMP%\zco-cores. Please post it if you're still having issues.

  7. #7
    mackoftrack's Avatar
    mackoftrack is offline Special Member
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Los Angeles, CA
    Posts
    135
    Rep Power
    6

    Default

    We have also been having major problems with ZCO 7.1.4 and ZCS 7.1.4 with Outlook 2010 32-bit. The problems seemed to start after the Windows Update last week. I'm almost ready to call ZCS support...

  8. #8
    hescominsoon is offline Special Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    106
    Rep Power
    4

    Default

    Quote Originally Posted by mackoftrack View Post
    We have also been having major problems with ZCO 7.1.4 and ZCS 7.1.4 with Outlook 2010 32-bit. The problems seemed to start after the Windows Update last week. I'm almost ready to call ZCS support...
    if you have a support contract call them immediately..no need to make it a lat resort..

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ZCS7 Beta only Listens on IPv6
    By tobru in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 03-25-2011, 03:31 AM
  2. Zimbra 6 on Ubuntu 8.04 x64 reverting to IPv6
    By nimble7 in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 11-30-2010, 12:03 AM
  3. Major Issue - 5.0RC2 NE to 5.0GA NE failed
    By DougWare in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 01-06-2008, 09:56 PM
  4. Replies: 22
    Last Post: 12-02-2007, 05:05 PM
  5. dspam logrotate errors
    By michaeln in forum Users
    Replies: 7
    Last Post: 02-19-2007, 12:45 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •