Results 1 to 2 of 2

Thread: ZCO 6.0.6089.9 not getting some emails from zimbra 6.1.10_GA_2692 to outlook 2010

  1. #1
    mertz is offline Senior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Toulouse / France
    Posts
    51
    Rep Power
    5

    Default ZCO 6.0.6089.9 not getting some emails from zimbra 6.1.10_GA_2692 to outlook 2010

    Hello,

    one of my users used this WE the webmail to read her emails. After she switched to outlook (2010 32bits) she was then unable to get some of these new messages in her inbox. This only happens to half a dozen of emails which are still in zimbra inbox, but never download in outlook.

    outlook : 14.0.6112.5000 32 bits
    Zimbra Client : 6.0.6089.9
    Zimbra Server : 6.1.10_GA_2692

    how can we avoid such situation?

    christophe

  2. #2
    fsiegel is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    10

    Default

    Were there local failures? If so, what did they say? If not, you'd have to enable zco logging (logging and http only, not verbose) and post the logs to see if there were any problems.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Old Backup stay in TO_DELETE status and no clearing..
    By bartounet in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 10-05-2010, 07:40 AM
  2. Replies: 22
    Last Post: 12-02-2007, 05:05 PM
  3. [SOLVED] Error Installing Zimbra on RHEL 5
    By harris7139 in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 09-25-2007, 11:39 AM
  4. huge log size
    By rmvg in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 01-02-2007, 10:39 AM
  5. Replies: 16
    Last Post: 09-07-2006, 06:39 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •