Results 1 to 2 of 2

Thread: Mails not downloaded correctly

  1. #1
    chh
    chh is offline Advanced Member
    Join Date
    May 2006
    Posts
    196
    Rep Power
    9

    Default Mails not downloaded correctly

    Hi,

    today I made the upgrade from 4.0.2 NE auf 4.0.3 and I upgraded my Outlook connector as well.
    Now it happens that some mails appear empty in Outlook. The header is downloaded and I can open it, I even see attachments, but no text.

    Outlook just now complained about a problem with the zimbra.zdb file. Is it possible that this is corrupt?

    Any idea what I could do?

    Thanks

    Christian
    Last edited by chh; 11-02-2006 at 06:34 AM.

  2. #2
    sam
    sam is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    821
    Rep Power
    10

    Default

    there's troubleshooting information here:
    http://wiki.zimbra.com/index.php?tit...ooting_Options

    and if you can't resolve your issues, open a support ticket with zimbra support.
    Sam Khavari

    :: :: [ Zimbra ] :: :: [ Bugzilla ] :: :: [ Product Portal ] :: :: [ Wiki ] :: :: [ Downloads ] :: :: [ . ] ::

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Migration of Qmail mails to zimbara
    By akhader in forum Migration
    Replies: 5
    Last Post: 05-27-2010, 03:08 AM
  2. Replies: 5
    Last Post: 06-18-2008, 01:50 AM
  3. "NO APPEND failed" message when migrating mails
    By tkrag@mostlyharmless.dk in forum Administrators
    Replies: 8
    Last Post: 05-18-2007, 06:25 AM
  4. problem injecting cyrus imapd mails with zmlmtpinject
    By marc3k in forum Administrators
    Replies: 12
    Last Post: 05-24-2006, 02:11 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: 05-11-2006, 05:18 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •