Results 1 to 3 of 3

Thread: ZimbraConnectorOLK_7.1.2 installation issue

  1. #1
    CSVantage is offline Trained Alumni
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    10
    Rep Power
    4

    Default ZimbraConnectorOLK_7.1.2 installation issue

    Hi, there:

    I was trying to install ZimbraConnectorOLK_7.1.2 for customers, when it ask me to set up a profile, I filled the fields and click OK, and it keep saying "change can not be saved" therefore I can never finish the profile setup, I tried to put different things in "server name"; "login" and "pass", but the error remains the same. So I have to install ZimbraConnectorOLK_7.0.1 instead, and it is set up with out any problem. So any idea why?

    thanks
    sincerely
    Steve

  2. #2
    lytledd is offline Elite Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Michigan
    Posts
    454
    Rep Power
    5

    Default

    I believe I saw a post that stated that 7.1.2 connector will require the 7.1.2 release of Zimbra server.

    Doug
    Ben Franklin quote:

    "Those who would give up Essential Liberty to purchase a little Temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety."

  3. #3
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,586
    Rep Power
    57

    Default

    Quote Originally Posted by lytledd View Post
    I believe I saw a post that stated that 7.1.2 connector will require the 7.1.2 release of Zimbra server.
    That's correct: ZCO Pre-release 7.1.2.6331 on support portal
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. zimbra installation issue
    By Alaeddine in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 06-06-2011, 05:14 AM
  2. BESX 5.0 Installation issue on ZCS NE 6.0/ZCB6.5
    By srini in forum Zimbra Connector for BlackBerry
    Replies: 1
    Last Post: 12-05-2010, 10:07 PM
  3. Issue with Installation of 4.5 RC2
    By rsander5 in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 01-11-2007, 06:49 AM
  4. Debian Installation Issue
    By Neil P in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 11-10-2006, 02:51 PM
  5. Installation Automation Issue Using Input File
    By jgao in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 01-12-2006, 04:50 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •