Results 1 to 3 of 3

Thread: Windows ZCO Install failed.

  1. #1
    chimaster is offline Loyal Member
    Join Date
    May 2008
    Posts
    88
    Rep Power
    7

    Default Windows ZCO Install failed.

    Hi,

    Having trouble getting outlook connector to install. Error in log is:

    === Logging stopped: 18/07/2011 11:44:31 ===
    MSI (c) (40:B8) [11:44:31:546]: Note: 1: 1708
    MSI (c) (40:B8) [11:44:31:562]: Note: 1: 2205 2: 3: Error
    MSI (c) (40:B8) [11:44:31:562]: Note: 1: 2228 2: 3: Error 4: SELECT `Message` FROM `Error` WHERE `Error` = 1708
    MSI (c) (40:B8) [11:44:31:562]: Note: 1: 2205 2: 3: Error
    MSI (c) (40:B8) [11:44:31:562]: Note: 1: 2228 2: 3: Error 4: SELECT `Message` FROM `Error` WHERE `Error` = 1709
    MSI (c) (40:B8) [11:44:31:562]: Product: ZCS Connector for Outlook -- Installation failed.

    MSI (c) (40:B8) [11:44:31:562]: Windows Installer installed the product. Product Name: ZCS Connector for Outlook. Product Version: 6.0.6058.8. Product Language: 1033. Installation success or error status: 1603.

    MSI (c) (40:B8) [11:44:31:578]: Grabbed execution mutex.
    MSI (c) (40:B8) [11:44:31:578]: Cleaning up uninstalled install packages, if any exist
    MSI (c) (40:B8) [11:44:31:578]: MainEngineThread is returning 1603
    === Verbose logging stopped: 18/07/2011 11:44:31 ===

    Windows XP SP3
    Outlook 2007.
    Admin rights
    Any thoughts?

  2. #2
    fsiegel is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    10

    Default

    Need more of the log than this. Why don't you just post the whole install log?

  3. #3
    chimaster is offline Loyal Member
    Join Date
    May 2008
    Posts
    88
    Rep Power
    7

    Default Got It

    It's alright I've sorted it out.

    Did a repair on the office install
    Got new Error Message Needs SP2 on install
    Upgraded Office to SP2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: 02-13-2013, 02:36 AM
  2. ZCO install as SYSTEM failed
    By roussel2nis in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 11
    Last Post: 12-16-2010, 07:56 AM
  3. Install Zimbra 6.0.8 x64 on Debian Lenny Fail
    By Titi974 in forum Installation
    Replies: 6
    Last Post: 10-21-2010, 05:47 AM
  4. Problem with Mail Server - Need help!
    By joeleo in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 03-04-2008, 12:03 PM
  5. My Zimbra server down ... please help :)
    By frankb in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 12-12-2007, 11:29 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •