Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: [SOLVED] Outlook is not installed on your system

  1. #1
    ezamudio is offline Junior Member
    Join Date
    May 2011
    Posts
    6
    Rep Power
    3

    Default [SOLVED] Outlook is not installed on your system

    Hi, I have installed Outlook 2007 Sp2 in Windows 7 Pro, installing ZCO 7.1 tells me that "Outlook is not installed on my system"

    Completely reinstall Office and even the same problem

    Any ideas?

  2. #2
    xeon is offline Advanced Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    212
    Rep Power
    6

    Default

    What installer are you using? What version of Outlook 32/64-bit?

  3. #3
    ezamudio is offline Junior Member
    Join Date
    May 2011
    Posts
    6
    Rep Power
    3

    Default

    I'm using Outlook 32-bits

  4. #4
    xeon is offline Advanced Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    212
    Rep Power
    6

    Default

    What ZCO installer are you using? 32/64?

  5. #5
    ezamudio is offline Junior Member
    Join Date
    May 2011
    Posts
    6
    Rep Power
    3

    Default

    I'm using ZimbraConnectorOLK_7.1.0.6315_x86.msi

  6. #6
    ezamudio is offline Junior Member
    Join Date
    May 2011
    Posts
    6
    Rep Power
    3

    Default

    Someone could help me please, take 4 days to the problem, do not know what else to do

  7. #7
    dpitt is offline Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    12
    Rep Power
    4

    Default "Outlook is not installed ..."

    Can you please try running the installer from the command line to generate a log file and then posting the result here.

    ( Use a command along the lines of...
    msiexec /i ZimbraConnectorOLK_7.1.0.6315_x86.msi /lv* msi.log
    )

    Thanks
    David

  8. #8
    ezamudio is offline Junior Member
    Join Date
    May 2011
    Posts
    6
    Rep Power
    3

    Default

    Here is the result, thanks
    Attached Files Attached Files

  9. #9
    dpitt is offline Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    12
    Rep Power
    4

    Default Access Error reading registry?

    Thanks.

    The critical line in the log is
    "CA LOG: Failed to get value of registry OUTLOOK_APPLICATION_VERSION_KEY, error = 5l."

    I'm pretty sure that's an access error when trying to read the registry setting...
    HKEY_CLASSES_ROOT\Outlook.Application\CurVer

    Has the installer got admin rights?

    David

  10. #10
    Saturdays is offline Advanced Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    198
    Rep Power
    4

    Default

    try the installation as the administrator

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] Mailserver down when send file attach of 50Mb
    By ZMilton in forum Administrators
    Replies: 20
    Last Post: 04-10-2008, 11:44 AM
  2. Error Installing Outlook Connector
    By DanO in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 17
    Last Post: 08-28-2007, 09:35 AM
  3. Outlook 2003 crashes after connector is installed
    By chrisgru in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 21
    Last Post: 05-02-2006, 09:52 AM
  4. Activesync w/ Outlook Connector Kills Outlook
    By jnetman1 in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 04-27-2006, 11:58 AM
  5. system failure: getDirectContext
    By avisser in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 10-12-2005, 05:32 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •