Results 1 to 6 of 6

Thread: Zimbra Olc connector for 64bit

  1. #1
    blizzzard123 is offline Banned
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    18
    Rep Power
    0

    Default Zimbra Olc connector for 64bit

    Hi there,

    where can i download an 64bit version of the Outlook mapi connector?

    https://zimbra.MYdomain.com/zimbra/downloads/index.html only offers me the 32bit version.

    thx in advance.

    blizzzard

  2. #2
    ewilen's Avatar
    ewilen is offline Moderator
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Berkeley, CA
    Posts
    1,474
    Rep Power
    9

    Default

    It looks like 64bit Outlook is only supported in ZCS 7. This would be bug 43685 and pm.zimbra.com shows it is fixed for ZCS 7, but has no entry for ZCS 6.

    Please do zmcontrol -v at the CLI when logged in as zimbra, and insert the output into your forum profile.

  3. #3
    blizzzard123 is offline Banned
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    18
    Rep Power
    0

    Default

    hi there,

    thanks for your answer, i've tried both connectors without success, since that day we've encountered a bigger problem, don't know if someone is familiar with that, here's the thing:

    We've uninstalled outlook Version 2010 x64 and replaced it with a x86 version, so far so good, since that, we are completely unable to install the zimbra connector on this computer !! (windows 7 home, 64x)

    I've deleted every possible entry in the Windows registry, files and so on, without success. While installing the 64bit zimbra7-Olk-connector, the setup tells me a bizarre error message, installation aborted, the 86x zimbra6 connector tells me that i have already a newer version of the connector installed on that machine. But there's no trace anywhere of zimbra, olk or VMware. (software windows uninstaller etc).

    Does someone got an idea to crack this nutshell? (except reinstalling windows, i prefer to solve this without making a big deal of it).

    regards, Carlo

  4. #4
    blizzzard123 is offline Banned
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    18
    Rep Power
    0

    Default

    here's the installation log file; msi

    http://sites.internet.lu/folders/blizzzard/olk.txt

  5. #5
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,569
    Rep Power
    57

    Default

    Quote Originally Posted by blizzzard123 View Post
    here's the installation log file; msi
    You need to update your forum profile with the output of the following command (do not post the poutput in this thread):

    Code:
    zmcontrol -v
    You also need to provide the exact version number of the Connector that you're using.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  6. #6
    blizzzard123 is offline Banned
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    18
    Rep Power
    0

    Default

    Hi Bill,

    okay, my profile is up to date now.

    Here's the output:
    Release 6.0.5_GA_2213.UBUNTU8_64 UBUNTU8_64 NETWORK edition.

    Is there any possible way to install the olk connector without reinstalling the pc?

    best regards,

    Blizzzard

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 9
    Last Post: 03-01-2008, 08:21 PM
  2. /tmp filling
    By Nutz in forum Administrators
    Replies: 8
    Last Post: 02-22-2008, 02:00 AM
  3. [SOLVED] Clamav problem ? What's happening ?
    By aNt1X in forum Installation
    Replies: 23
    Last Post: 02-14-2008, 05:43 AM
  4. Can't start Zimbra!
    By zibra in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-22-2007, 11:34 AM
  5. zmtlsctl give LDAP error
    By sourcehound in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-11-2007, 03:48 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •