Results 1 to 2 of 2

Thread: ZCO 6.09 GA2755 outlook 2007 pro : error code : 0x8004010F

  1. #1
    sebtinet is offline Starter Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    1
    Rep Power
    5

    Default ZCO 6.09 GA2755 outlook 2007 pro : error code : 0x8004010F

    Hi,

    I have an issue with outlook (2007 pro win 7 pro x86) and the zimbra connector (6.09 GA2755). The send and received window in Outlook display an error on startup like : ..."can't find an object, error code :0x8004010F"...

    Thanks for your help,
    Regards
    Seb

  2. #2
    fsiegel is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    10

    Default

    Enabling ZCO logging and posting the log would help. Don't enable verbose. Also, you can try disabling GAL sync and see if the problem goes away. That could narrow it down.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Outlook sync client
    By KevinH in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 600
    Last Post: 02-28-2011, 08:56 AM
  2. 4.0.4 to 4.5.6 upgrade failed in network edition
    By chenthil in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 08-27-2007, 09:36 AM
  3. [SOLVED] Simple backup question...
    By dameron in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 08-25-2007, 09:36 PM
  4. 5.0 Install tasks
    By JoshuaPrismon in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 06-06-2007, 12:18 PM
  5. httpd resident in memory but not accessible
    By AlexanderH in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 05-11-2007, 09:19 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •