Results 1 to 4 of 4

Thread: Zimbra 7/Outlook 2010 connector issues

  1. #1
    sadams@bigrocksports.com is offline Senior Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    70
    Rep Power
    7

    Default Zimbra 7/Outlook 2010 connector issues

    ZCS 7.0.1 - RHEL 5 64-bit
    Outlook Connector 7.0.1.6307_x86
    Outlook 2010 running under Windows 7

    See below. This is the 6th user in two days that has reported this. This is a mess. These users are all forced to use the web client for now. Can you let me know the fix for this?

    Sent: Friday, April 1, 2011 3:20:09 PM
    Subject: [bigrocksports #92322] Outlook

    When I open my outlook it gives me a message that "Microsoft Outlook has encountered a problem and needs to close". I have restarted outlook multiple times and restarted my computer and nothing is working.

    Thanks.

  2. #2
    Krishopper is offline Dedicated Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Minneapolis MN
    Posts
    777
    Rep Power
    9

    Default

    I'm not sure if anyone else out there is experiencing the same issue, but I'm getting this identical issue also.
    01 Networks, LLC / Cybernetik.net
    Zimbra NE and OSS Cloud Hosting
    Shared Web Hosting
    Consulting Services

  3. #3
    beedeebags is offline Junior Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    5
    Rep Power
    5

    Default

    Hi I've been having this issue,
    I've found creating a registry key under HKCU\SOFTWARE

    for zimbra was enough to get going,

    something like
    Code:
    Windows Registry Editor Version 5.00
    
    [HKEY_CURRENT_USER\Software\Zimbra]
    "GalResync"=dword:0000001e
    "GalDeltaSync"=dword:000000f0
    "SigSyncEnabled"=dword:00000001

  4. #4
    fsiegel is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    10

    Default

    This is bug 57819. It has been fixed, but I don't believe it's in any released version. I'll check on this.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 9
    Last Post: 03-01-2008, 08:21 PM
  2. /tmp filling
    By Nutz in forum Administrators
    Replies: 8
    Last Post: 02-22-2008, 02:00 AM
  3. [SOLVED] Clamav problem ? What's happening ?
    By aNt1X in forum Installation
    Replies: 23
    Last Post: 02-14-2008, 05:43 AM
  4. Can't start Zimbra!
    By zibra in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-22-2007, 11:34 AM
  5. zmtlsctl give LDAP error
    By sourcehound in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-11-2007, 03:48 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •