Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: [SOLVED] ZCS Outlook Connector 7.0.1.6307 crash on Windows 7, Outlook 2010 x64

  1. #1
    tdslot is offline Active Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    46
    Rep Power
    4

    Exclamation [SOLVED] ZCS Outlook Connector 7.0.1.6307 crash on Windows 7, Outlook 2010 x64

    Hello,

    We have problem with Connector Windows7 x64, Office 2010 x64 bit installation. Same problem exist on Windows7 x64, Offices 2007 x32 bit. But on Windows7 x32 and Office [2007, 2011] x32 bit it's working.

    We using Release 7.0.1_GA_3105.UBUNTU10_64 UBUNTU10_64 NETWORK edition.
    And used connector from our server https://myserver.domain.com:7071/zim...1.6307_x64.msi

    And try download connector version from support.zimbra.com site. Behavior the same. After enterin server name, user and password Outlook crash.

    Crash log.
    Code:
    Problem signature:
      Problem Event Name:	APPCRASH
      Application Name:	OUTLOOK.EXE
      Application Version:	14.0.4760.1000
      Application Timestamp:	4ba8ff82
      Fault Module Name:	LSLIB32.dll
      Fault Module Version:	7.0.1.6307
      Fault Module Timestamp:	4d701b35
      Exception Code:	c0000005
      Exception Offset:	0000000000040a20
      OS Version:	6.1.7601.2.1.0.256.48
      Locale ID:	1063
    
    Additional information about the problem:
      LCID:	1063
      skulcid:	1063
    
    Read our privacy statement online:
      http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409
    
    If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
      C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt
    Also when configuring profile on x64 bit office cannot check server name
    zco.png
    configuration wizard say that can not find server. But on x32 version it all OK.

    Can somebody explain hoe to fix it manual, o we have to wait next version of connector?
    Last edited by tdslot; 03-28-2011 at 07:08 AM.

  2. #2
    fsiegel is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    10

    Default

    Is there a core dump generated in %TEMP%\zco-cores? If so, please post it.

  3. #3
    tdslot is offline Active Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    46
    Rep Power
    4

  4. #4
    fsiegel is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    10

    Default

    I do see where it is crashing, but I can't reproduce. I'm not sure of your exact scenario. So I assume this happens as part of the install? What happens if you don't try to configure a profile right away, and try it later?

    It may have something to do with a proxy setting. Are you using a proxy?

  5. #5
    fsiegel is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    10

    Default

    There is also a bug out there, 57819. Take a look at the comments in there and see if this might resolve your issue for now. (i.e. starting ZCOLogCtl).

  6. #6
    tdslot is offline Active Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    46
    Rep Power
    4

    Default

    Hi,

    Scenario is after install ZCO when try configure. After enter username, password and server on pres button "Ok" or "Apply" Outlook crash. And yes we using proxy server and is automatically setup with GPO.

  7. #7
    think0r is offline New Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4
    Rep Power
    7

    Default

    I experienced the same issue (bug 57819) and can confirm enabling ZCOLogCtl while creating the account in Outlook does remedy the situation.

    For those wondering where to find ZCOLogCtl , it's
    C:\Program Files\Common Files\System\MSMAPI\1033\ZCOLogCtl.exe

    Work around is
    Run ZCOLogCtl, enable logging then proceed to create your account. Once
    created you may disable it if you please.

    for more information about the bug:
    Bug 57819 – ZCO profile creation flaky in multi-user environment unless logging utility is run

  8. #8
    tdslot is offline Active Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    46
    Rep Power
    4

    Default

    Thank you to all for quick reply tomorrow I will test

  9. #9
    tdslot is offline Active Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    46
    Rep Power
    4

    Default

    I tried but no success Outlook now start try to connect to server but on GAL sync crash Outlook. And can not complete Signature sync.

  10. #10
    fsiegel is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    10

    Default

    The GAL sync crash (bug 57864) is fixed in 7.1.0. You can get that version on the support portal. There is a signature issue still outstanding. What is the exact error when you try to sync signatures?

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: 02-13-2013, 02:36 AM
  2. Outlook 2010 (32bit) not syncing
    By rayb2001 in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 0
    Last Post: 10-27-2010, 11:19 AM
  3. ZCS 6.08 (x64) install fails at ldapinit
    By bastion_63 in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 10-20-2010, 12:52 PM
  4. Trouble Sending mail - All Messages deferred!
    By SiteDiscovery in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 09-03-2009, 04:52 AM
  5. ZCS 3.2 Beta Available
    By KevinH in forum Announcements
    Replies: 31
    Last Post: 07-07-2006, 03:46 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •