Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 19

Thread: Signature sync

  1. #1
    Nick_Nitro is offline Junior Member
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    9
    Rep Power
    8

    Default Signature sync

    Hi,

    When i try to use the feature "signature sync" in ZCO Version: 7.0.1.6307 i get an error in my mailbox saying:

    Topic:Local Failure Notice: Problem synchronizing Signatures

    The following problems were encountered while synchronizing signatures:



    1. General failure
    ---------------------------------------------------------------------

    Reason: Failed to read Outlook signature



    ---------------------------------------------------------------------


    Computer Name: ABETEC072

    ZCO Version: 7.0.1.6307

    Server Version: 7.0.1_GA_3105

    And the signature is not synchronized.

    Signatures are made in outlook 2010.
    Can someone give me a solution for this inconvenience.
    Zimbra Network Edition 7.0.1_GA_3105

  2. #2
    mikronaut is offline Junior Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    9
    Rep Power
    7

    Default

    same issue here with previous version.

    The following problems were encountered while synchronizing signatures:



    1. General failure
    ---------------------------------------------------------------------

    Reason: Failed to create Outlook signature



    ---------------------------------------------------------------------


    Computer Name: xxxxxxx

    ZCO Version: 7.0.0.6298

    Server Version: 7.0.0_GA_3077

  3. #3
    dcb
    dcb is offline Intermediate Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    22
    Rep Power
    5

    Default

    Do the signatures contain graphics?

    How many signatures do you have? Do they all fail?

    Can you try recreating the signatures please.

    Thanks

  4. #4
    mikronaut is offline Junior Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    9
    Rep Power
    7

    Default

    Yes it contains graphics. But after deleting it and creating a new one with no pictures the error persist and even gets worse. Now it doesnt syncs "up". New mail appears in outlook's inbox, but i cant see my modifications (readed, moved, trashed) in the web client. Im going to reinstall Outlook, try on another pc and troubleshoot the logs.

  5. #5
    bjornf is offline Junior Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    8
    Rep Power
    4

    Default

    Quote Originally Posted by mikronaut View Post
    Yes it contains graphics. But after deleting it and creating a new one with no pictures the error persist and even gets worse. Now it doesnt syncs "up". New mail appears in outlook's inbox, but i cant see my modifications (readed, moved, trashed) in the web client. Im going to reinstall Outlook, try on another pc and troubleshoot the logs.
    Any news on this?

  6. #6
    dcb
    dcb is offline Intermediate Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    22
    Rep Power
    5

    Default

    Do the problems persist if you turn off signature sync?

    Outlook->View->Toolbars->Zimbra Support->Advanced->untick "Sync Signatures"

  7. #7
    dcb
    dcb is offline Intermediate Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    22
    Rep Power
    5

    Default

    I'm happy to take a look at any logs you have for these issues

  8. #8
    stegbth is offline Special Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    134
    Rep Power
    6

    Default

    Hello same Problem was here.
    ZimbraConnectorForOutlook/7.0.1.6307

    Running Outlook 2010*32 on Windows 7 amd64
    Zimbra 7.0.1 running on Ubuntu 10.04 amd64

    now Outlook does not start anymore at all
    checking other posts
    zmcontrol -v
    1x Release 6.0.10_GA_2692.UBUNTU8_64 NETWORK edition.
    1x Release 6.0.14_GA_2928.UBUNTU8_64 NETWORK edition
    2x Release 7.1.3_GA_3346.UBUNTU10_64 NETWORK edition, Patch 7.1.3_P1
    1x Release 8.0.2.GA.5569.UBUNTU12.64 NETWORK edition

    2x Release 6.0.10_GA_2692.UBUNTU8_64 FOSS edition
    2x Release 7.2.2_GA_2852.UBUNTU10_64 FOSS edition
    1x Release 7.1.4_GA_2555.UBUNTU10_64 FOSS
    1x Release 8.0.3.GA.5664.UBUNTU12.64 FOSS edition

  9. #9
    mikronaut is offline Junior Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    9
    Rep Power
    7

    Default

    After several tests i canm confirm that signature sync is not working with any of the computers with Outlook 2007, althought they worked with 2003 and then upgraded, so signature is not the problem.

    Any ideas?

  10. #10
    adan0s is offline Starter Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    1
    Rep Power
    4

    Default

    Hey guys,

    I ran into the same issue on Outlook 2003 SP3 today.

    Code:
    The following problems were encountered while synchronizing signatures:
    1. General failure
    ---------------------------------------------------------------------
    Reason: Failed to create Outlook signature
    ---------------------------------------------------------------------
    Computer Name: VBOX-WIN7-SLUDW
    ZCO Version: 7.0.1.6307
    Server Version: 7.0.1_GA_3112
    I've enabled logging and found the following Errormessage:
    Code:
    1-04-2011 11:46:57.964 [3524]: Source ZCS Signature:
    11-04-2011 11:46:57.964 [3524]: ======================
    11-04-2011 11:46:57.964 [3524]: SIGSYNC:		Name: 'Standard'
    11-04-2011 11:46:57.964 [3524]: SIGSYNC:			Id: 'a45e59b7-16af-485a-8775-2adf49845a9d'
    11-04-2011 11:46:57.964 [3524]: SIGSYNC:			Type: 'text/plain'
    11-04-2011 11:46:57.964 [3524]: SIGSYNC:			Plain: 'My Signature'
    11-04-2011 11:46:57.964 [3524]: SIGSYNC:			HTML: ''
    11-04-2011 11:46:57.964 [3524]: SIGSYNC:     Creating PLAIN format
    11-04-2011 11:46:57.964 [3524]: SIGSYNC: CSignatureSync::DeleteZCSSigFromOL
    11-04-2011 11:46:57.964 [3524]: SIGSYNC: Deleting files and directories for signature: 'Standard'
    11-04-2011 11:46:57.964 [3524]: SIGSYNC: CSignatureSync::DeleteOLSigFilePlain
    11-04-2011 11:46:57.964 [3524]: SIGSYNC: CSignatureSync::DeleteOLSigFileRTF
    11-04-2011 11:46:57.964 [3524]: SIGSYNC: CSignatureSync::DeleteOLSigFilesAndDirHTML
    11-04-2011 11:46:57.964 [3524]: SIGSYNC:     Deleting directory 'C:\Users\Testuser\AppData\Roaming\Microsoft\Signatures\Standard_files\'
    11-04-2011 11:46:57.964 [3524]: SIGSYNC: ERROR: Failed to remove dir 'C:\Users\Testuser\AppData\Roaming\Microsoft\Signatures\Standard_files\'. Err: 3
    11-04-2011 11:46:57.964 [3524]: SIGSYNC:      Failed
    11-04-2011 11:46:57.964 [3524]: SIGSYNC: Failed to delete _files dir
    Creating the folder in question fixed the issue for me.

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] zco signature does sync by 7.0.1
    By maumar in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 06-22-2011, 11:24 AM
  2. ZCO install as SYSTEM failed
    By roussel2nis in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 11
    Last Post: 12-16-2010, 07:56 AM
  3. Replies: 13
    Last Post: 11-20-2008, 12:42 PM
  4. Hangs on "Loading" screen
    By gbr in forum General Questions
    Replies: 16
    Last Post: 06-19-2008, 01:01 PM
  5. Z-Mobile & Motorola Q - sync issues
    By dwill in forum Zimbra Mobile
    Replies: 0
    Last Post: 11-17-2006, 09:34 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •