Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: Cannot see Shared Zimbra Calendars in Outlook 2007

  1. #1
    communityuk is offline Starter Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    2
    Rep Power
    5

    Default Cannot see Shared Zimbra Calendars in Outlook 2007

    Hi,

    We are running Zimbra Collaboration suite as our server and looking to use Outlook 2007 as a mail client.

    We have installed the Zimbra Outlook connector and whilst all other facilities seem to be working, we cannot see other staff shared calendars or our task list from within Outlook.

    THese are all clearly visible in the Web Client.

    We have reinstalled/repaired the Outlook Connector and this has not helped.

    Can anybody help?

    Regards,
    CommunityUK

  2. #2
    gvillari is offline Trained Alumni
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Italy
    Posts
    160
    Rep Power
    4

    Default

    Hi,

    in the zco you have to manually mount the share.

    This guide can help you:

    ZCS Connector How to mount/open a share - Zimbra :: Wiki

    Regards

  3. #3
    jupstin is offline Starter Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    2
    Rep Power
    4

    Default I don't have the "Open a shared Calendar" Link

    I'm running outlook 2007. I have already opened the user's mailbox, and she has definitely shared the calendar with me (I can access it easily from the web client.) I tried to follow the directions from the link you provided, but I don't see a link that says "Open a shared Calendar." I'm looking in Outlook under "Calendar." Am I missing something really obvious?

  4. #4
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by jupstin View Post
    Am I missing something really obvious?
    Read the paragraph titled: "To access contents that have been shared with you: " and follow those instructions.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  5. #5
    jupstin is offline Starter Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    2
    Rep Power
    4

    Default

    I did do that, but it still won't show the calendar. It shows that I opened their mailbox in the folder view of the mail section of Outlook, but still no calendar

  6. #6
    fsiegel is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    10

    Default

    Did you ever resolve this?

  7. #7
    mutley59 is offline Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    14
    Rep Power
    3

    Default

    I have the same problem where i can see a shared calendar in the webmail access and even though I have added it in outlook 2007 it does not appear with other calendars. Any advice

  8. #8
    fsiegel is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    10

    Default

    What are your exact steps? [web client and Outlook}

  9. #9
    mutley59 is offline Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    14
    Rep Power
    3

    Default

    a) log on to web as the sharing user.. share calendar with other staff
    b) log on to web as myself and accept the share.. It appears in web access no problems
    c) go to my outlook and add the shared calender via "file, open, other users mailbox". it appears below mail as a share but when you go to calendars there is nothing there. Also other exisiting users are now seeing errors when trying to post to the calendar
    "cannot open the free/busy information . Cannot locate the recurrance information for this appointment"

  10. #10
    fsiegel is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    10

    Default

    You could try closing that shared calendar in Outlook, leave Outlook, set ZCO logging, and opening the shared calendar again. Assuming you get the same error, then leave Outlook and post the log.

    Perhaps there is some appointment that ZCO is having trouble with.

    This had happened a long time ago in version 6.5 or so. What version of ZCO are you using?

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Outlook sync client
    By KevinH in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 600
    Last Post: 02-28-2011, 08:56 AM
  2. [SOLVED] Clamav problem ? What's happening ?
    By aNt1X in forum Installation
    Replies: 23
    Last Post: 02-14-2008, 05:43 AM
  3. Replies: 31
    Last Post: 12-15-2007, 09:05 PM
  4. httpd resident in memory but not accessible
    By AlexanderH in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 05-11-2007, 09:19 AM
  5. Mail logs
    By Rick Baker in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 01-17-2006, 04:33 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •