Results 1 to 6 of 6

Thread: Outlook 2007 Client is not syncing with Zimbra Calendar

  1. #1
    EDN ATL is offline New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    3
    Rep Power
    5

    Default Outlook 2007 Client is not syncing with Zimbra Calendar

    I have a user whose calendar is not syncing with her Outlook 2007 client.
    Our current version of Zimbra is Release 6.0.8_GA_2661.UBUNTU8_64 UBUNTU8_64 NETWORK edition.

    We're using Outlook Connector version 6.0.8_GA_2661_6.0.6058.8 to sync the client with the server.

    Currently, emails are the only items properly syncing with between the server and client.
    Shared calendars are visible when viewed inside of the Outlook 2007 client as well. Client OS: Windows 7 32-Bit.

    Steps already taken:
    -Uninstalling and reinstalling Zimbra outlook connector.
    -Removed zdb databases.
    -Allowed new ZCO instance to recreate zdb files, etc.
    -Logged verbose user sessions.

    Please help! I've browsed the forums all day looking for a solution, but have not found any useful threads in getting this problem resolved. Google has not been my friend today.

    Thank you, to anyone in advance for your help!

    I've also attached the ZCO logs, including synchronization failures.
    Attached Files Attached Files

  2. #2
    EDN ATL is offline New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    3
    Rep Power
    5

    Default Bump

    Bump!
    Please help!

  3. #3
    EDN ATL is offline New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    3
    Rep Power
    5

    Default

    No one has anything on this???

  4. #4
    fsiegel is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    10

    Default

    You're running 6.0.6. There's a good chance you've hit bug 46054. See the notes on this bug. This was fixed in 6.0.7. Upgrade to a later version and try again.

  5. #5
    QuintinTerblanche is offline Starter Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    2
    Rep Power
    4

    Default

    "Our current version of Zimbra is Release 6.0.8_GA_2661.UBUNTU8_64 UBUNTU8_64 NETWORK edition"

    Are you running the "pro" Network edition. ?
    Outlook connector is only available with "pro" version if I'm not mistaken.

  6. #6
    fsiegel is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    10

    Default

    From the log file, you are running ZCO 6.0.5902.6. Your post says you are running Outlook Connector version 6.0.8_GA_2661_6.0.6058.8. That looks like a server version to me. Get the latest ZCO (client side), upgrade, and try again.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Zimbra 6 on Ubuntu 8.04 x64 reverting to IPv6
    By nimble7 in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 11-30-2010, 12:03 AM
  2. Replies: 2
    Last Post: 10-04-2007, 03:20 PM
  3. 4.5 Upgrade failure
    By brained in forum Installation
    Replies: 9
    Last Post: 03-03-2007, 03:30 PM
  4. dspam logrotate errors
    By michaeln in forum Users
    Replies: 7
    Last Post: 02-19-2007, 12:45 PM
  5. Post instsallation problems
    By Assaf in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 01-29-2007, 11:38 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •