Results 1 to 4 of 4

Thread: Installation wizard hangs on "Please wait..."

  1. #1
    arnisraido is offline Intermediate Member
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Riga
    Posts
    15
    Rep Power
    4

    Default Installation wizard hangs on "Please wait..."

    I am installing Outlook Connector on Windows 7 64-bit.
    Connector version is ZimbraOlkConnector-6.0.8_GA_2661_6.0.6058.8

    I have Microsoft Outlook 2010.

    Installation hangs on this step (see attachement).
    I have tryed this on 2 different computers (the same OS versiona and Outlook 2010 also). The result is the same.

    Any ideas?
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    fsiegel is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    10

    Default

    We would need a verbose installer log to see what's going on:

    msiexec /i <msi-file-name> /l*v foo.log

  3. #3
    arnisraido is offline Intermediate Member
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Riga
    Posts
    15
    Rep Power
    4

    Default After more than an hour - installatino finished.

    I left installer at that step for more than an hour, and it finieshed with this message (attach.).

    I will try to install it again with Your suggested switches and will pst replay.
    Attached Images Attached Images

  4. #4
    fsiegel is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    10

    Default

    You can always create the profile yourself, although it would be nice to see why it didn't get created.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Exchange migration wizard hangs.
    By artimus in forum Migration
    Replies: 1
    Last Post: 01-30-2008, 03:26 PM
  2. Installation Issues - SLES 10_Zimbra 5.0 Beta 3
    By rhartman in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 01-14-2008, 07:18 AM
  3. Installation Failed
    By freit5 in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 08-17-2006, 11:38 PM
  4. Replies: 16
    Last Post: 01-05-2006, 09:55 AM
  5. Installation problem
    By sywong70 in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 11-07-2005, 09:01 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •