Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 12 of 12

Thread: ZCO install as SYSTEM failed

  1. #11
    roussel2nis is offline Junior Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    7
    Rep Power
    4

    Default

    First lead :

    I see that Zimbra installs the Connector as an Outlook Component for Exchange.

    Is there a mean to bypass the ZCO MSI and to install it through Outlook directly (but with command lines and silently)?

    Second lead :

    I succeeded in installing the ZCO through a new MSI of mine.

    But there is an error when I try to get the install clean with a removal (to get the user environment clean back).

    It lets the Component in Outlook active and get this error :

    http://rapidshare.com/files/433016611/sharingaddin.jpg

    Translation : "Impossible to load the 'Zimbra Client Extension' component (SharingAddin.DLL), which was disabled by Outlook. Contact the component furnisher to obtain an update. If no update is available, uninstall it completely."

    I can solve the problem in unchecking the "Zimbra Client Extension" option in the Outlook Component Manager (Exchange client extensions) :

    http://rapidshare.com/files/43301744...nt_manager.JPG

    If you give me the registry key to be changed or deleted, I think I can manage the Install/Uninstall as SYSTEM.

    Thanks

  2. #12
    roussel2nis is offline Junior Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    7
    Rep Power
    4

    Default

    No solution yet?

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: 02-13-2013, 02:36 AM
  2. Install Zimbra 6.0.8 x64 on Debian Lenny Fail
    By Titi974 in forum Installation
    Replies: 6
    Last Post: 10-21-2010, 05:47 AM
  3. [SOLVED] Mailserver down when send file attach of 50Mb
    By ZMilton in forum Administrators
    Replies: 20
    Last Post: 04-10-2008, 11:44 AM
  4. My Zimbra server down ... please help :)
    By frankb in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 12-12-2007, 11:29 AM
  5. Insallation failed (Debian server)
    By popui007 in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 09-29-2005, 02:27 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •