Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 19 of 19

Thread: Problems installing ZCS connector for Outlook

  1. #11
    phingers is offline Special Member
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Fort Lauderdale, FL
    Posts
    151
    Rep Power
    8

    Default

    I get this same error message.

    Running Windows 7. Trying to re-install connector, remove it, or anything, and I get this error.

    Tried all the items in this forum, none worked.

    Any thoughts or ideas?

  2. #12
    fsiegel is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    10

    Default

    Please post an msiexec log file

  3. #13
    centrex is offline Special Member
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    100
    Rep Power
    8

    Exclamation Same Stuff. Win7, 64 bit, Outlook 2007 SP2

    I get the same issue when trying to update ZCO.

    Log attached.
    Attached Files Attached Files

  4. #14
    fsiegel is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    10

    Default

    centrex -- do you have custom forms, or something?

  5. #15
    centrex is offline Special Member
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    100
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by fsiegel View Post
    centrex -- do you have custom forms, or something?
    No there are no custom forms that I know of. How can I check to be sure ?

    That user also uses ZCB and I notice that the Facebook for Blackberry client as well as Blackberry Messenger 5.0 can add or populate obscure fields in the user's address book which also appear in Outlook.

    For example if a user account that is connected via ZCB has BB Messenger 5.0, they can link a Blackberry Messenger IM contact to a Blackberry Contact. This populates a field for the user's "PIN" in the BB Contact list, which then syncs back to Outlook and appears in the Outlook contact under "Miscellaneous Fields" or "All Contact Fields" in "User Field1".

    Could that be relevant ?

  6. #16
    fsiegel is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    10

    Default

    I suppose it's possible, but I'm not sure. I'm wondering if it could be either:

    1) Windows 7. Some of the people in this thread were running that. Is Centrex running Windows 7? 64-bit

    2) Is it just one user? What is different about that user's machine? Is there some weird virus checking stuff on there?

  7. #17
    centrex is offline Special Member
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    100
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by fsiegel View Post
    I suppose it's possible, but I'm not sure. I'm wondering if it could be either:

    1) Windows 7. Some of the people in this thread were running that. Is Centrex running Windows 7? 64-bit

    2) Is it just one user? What is different about that user's machine? Is there some weird virus checking stuff on there?
    1) Yes, Win 7 64 bit.

    2) Just NAV 10, but even with it disabled the issue occurs.

  8. #18
    fsiegel is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    10

    Default

    As of yet, we haven't certified with Windows 7 64-bit, so I'm not sure if that is the issue -- I assume it isn't. IIRC, the installer error was a forms issue. This was only happening to 1 user, right? So if virus checking is not an issue, are there any other actual Outlook plugins installed?

    Still, the main thing is to see what's different about this particular user as opposed to any others. A sysinfo might help.

  9. #19
    fsiegel is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    10

    Default

    I still think this is a problem with forms on this machine:

    Action start 21:46:34: WelcomeForm.
    Info 2898.For VsdDefaultUIFont.524F4245_5254_5341_4C45_534153783 400 textstyle, the system created a 'MS Sans Serif' font, in 0 character set, of 13 pixels height.
    Info 2898.For VSI_MS_Sans_Serif16.0_1_0 textstyle, the system created a 'MS Sans Serif' font, in 0 character set, of 20 pixels height.
    DEBUG: Error 2888: Executing the TextStyle view failed
    The installer has encountered an unexpected error installing this package. This may indicate a problem with this package. The error code is 2888. The arguments are: TextStyle, ,

    Maybe you need to define VsdDefaultUIFont.524F4245_5254_5341_4C45_534153783 400

    Or maybe the registry on this machine is a little hosed, if you've done lots of uninstalls/reinstalls of various products with weird forms.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Trouble Sending mail - All Messages deferred!
    By SiteDiscovery in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 09-03-2009, 04:52 AM
  2. Post instsallation problems
    By Assaf in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 01-29-2007, 11:38 AM
  3. Problems when making and installing Perl
    By wildhuman in forum Developers
    Replies: 10
    Last Post: 09-08-2006, 05:36 AM
  4. ZCS 3.2 Beta Available
    By KevinH in forum Announcements
    Replies: 31
    Last Post: 07-07-2006, 03:46 PM
  5. Problem after installing ZCS on RHEL ES 4
    By irhernan in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 05-14-2006, 06:47 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •