Results 1 to 5 of 5

Thread: [SOLVED] Outlook 2007 Not Running Outlook-based Rules

  1. #1
    the_griz is offline Loyal Member
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Princeton, NJ
    Posts
    81
    Rep Power
    6

    Default [SOLVED] Outlook 2007 Not Running Outlook-based Rules

    Using Outlook 2007 SP2 with Zimbra Outlook Connector 5.0.3300.23.

    One of my users set-up up Outlook Rules (not Zimbra rules), but they do not run when mail comes into his Inbox (when he has Outlook opened.)

    Saw a post about an old bug (40456) where:
    "If you want local Outlook rules to run, the registry key: HKLM\SOFTWARE\Zimbra\EnableLocalRules must be set to 1."

    However, our version of the Outlook Connector does not have this registry key.

    If we run the Rules manually they perform properly.

    Are other people having this issue? Is there a workaround or another approach to resolve this?

    Thanks!

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,586
    Rep Power
    57

    Default

    Quote Originally Posted by the_griz View Post
    Saw a post about an old bug (40456) where:
    "If you want local Outlook rules to run, the registry key: HKLM\SOFTWARE\Zimbra\EnableLocalRules must be set to 1."

    However, our version of the Outlook Connector does not have this registry key.
    Create the Registry key and try again.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    the_griz is offline Loyal Member
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Princeton, NJ
    Posts
    81
    Rep Power
    6

    Default

    That fixed it! Thanks!

  4. #4
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,586
    Rep Power
    57

    Default

    Quote Originally Posted by the_griz View Post
    That fixed it! Thanks!
    You're welcome.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  5. #5
    achoudha is offline Starter Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    1
    Rep Power
    4

    Default

    Thanks! It helped and resolved the problem!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Yet another GAL problem with Outlook 2007
    By mozg31337 in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 4
    Last Post: 04-08-2009, 01:10 PM
  2. [SOLVED] Error running mailboxd after script backup
    By ttortosa in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 10-22-2008, 01:33 AM
  3. speed up the net
    By mcesari in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 04-25-2008, 11:24 AM
  4. 5.0 Install tasks
    By JoshuaPrismon in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 06-06-2007, 12:18 PM
  5. Fedora Core 3, Clean Install - Not working!
    By pcjackson in forum Installation
    Replies: 17
    Last Post: 03-05-2006, 07:38 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •