Results 1 to 2 of 2

Thread: Outlook cannot send

  1. #1
    joelshas is offline Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    11
    Rep Power
    4

    Default Outlook cannot send

    This infuriating issue has reared it's head again. Outlook will not send emails. If I compose an email from the web client it sends with no problems. Yet from outlook I can only receive. Last time I had to delete the profile and reinstall the connector.

    client: 6.0.5981.7
    server: 6.04_GA_2038.RHEL5

    Am I missing something? Is there another solution?

  2. #2
    fsiegel is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    10

    Default

    Well generally, you shouldn't run a 6.0.7 ZCO with a 6.0.4 server (server should be the same or newer), but that's probably not the problem.

    Enable ZCO logging (just logging and http logging, not verbose), try to send an email, and send the logs.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Cannot Send Email Through Outlook Client
    By Dan Rabideau in forum Installation
    Replies: 15
    Last Post: 02-17-2011, 01:34 AM
  2. Outlook 2007 unable to send email (ZCS Connector 5.0.2817.11)
    By mrizvi47 in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 2
    Last Post: 03-05-2009, 04:21 PM
  3. User can't send email in Outlook
    By Mike Oliveri in forum Users
    Replies: 4
    Last Post: 01-19-2008, 04:03 AM
  4. Replies: 2
    Last Post: 01-09-2008, 11:05 AM
  5. Can't send emails from Outlook using ZCO
    By vshah in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 2
    Last Post: 11-20-2006, 10:02 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •