Results 1 to 5 of 5

Thread: Calendar settings lost after closing TSE session

  1. #1
    p.heim is offline Starter Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    2
    Rep Power
    4

    Question Calendar settings lost after closing TSE session

    Dear all,

    I'm encountering an issue with the calenders datas while closing the user session and opening it again:

    User start a RDP connexion on a TSE Server, starts Microsoft Outlook 2007, makes changes to the calendar, closes Microsoft Outlook 2007, and closes the TSE session. If the user open again his TSE session on the server, and open Microsoft Outlook 2007, he will no more have his calendar details.

    It seems that the calendar details aren't properly saved when the user session is closed.

    Does someone know were the calendar details are saved (registry key, files, ...)?

    Thanks in advance for you help

    Pierre

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,470
    Rep Power
    56

    Default

    Please update your forum profile with the output of the following command (do not post it in this thread):

    Code:
    su - zimbra
    zmcontrol -v
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    Does it make a difference if the user clicks on send and receive ?

  4. #4
    p.heim is offline Starter Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    2
    Rep Power
    4

    Question Calendar settings lost after closing TSE session Reply to Thread

    Dear all,

    My profile has been updated with the version of ZIMBRA that I use. It seems that the calendar datas or NOT updated when using "Send and Receive" option in Ms. Outlook.

    Thanks in advance for your help.

  5. #5
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    What version of the connector are you using ?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. calendar migration: ics CATEGORIES lost
    By deniz in forum Migration
    Replies: 0
    Last Post: 10-05-2009, 06:01 AM
  2. Replies: 2
    Last Post: 02-12-2008, 11:55 AM
  3. Can't start Zimbra!
    By zibra in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-22-2007, 11:34 AM
  4. Services stopped working
    By lilwong in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 08-15-2006, 09:19 AM
  5. Shared Calendar question, & saving settings.
    By achow in forum Zimbra in Education
    Replies: 1
    Last Post: 01-25-2006, 01:45 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •