Results 1 to 2 of 2

Thread: Problem sending email

  1. #1
    esantos's Avatar
    esantos is offline Senior Member
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Monterrey, Mexico
    Posts
    68
    Rep Power
    4

    Question Problem sending email

    hi everyone

    Recently I installed the outlook connector. I can sync emails, calendars etc, but I'm not able to send email. It just gave me back a message:

    Error processing the message. Back to compose and send the message again.

    Rare case, I can send messages from web client anyway...

    What I'm doing wrong?

  2. #2
    esantos's Avatar
    esantos is offline Senior Member
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Monterrey, Mexico
    Posts
    68
    Rep Power
    4

    Default

    Solved!, I reinstalled the ZCS Connector and modified the profile.
    thanks.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 11-07-2010, 01:54 PM
  2. [SOLVED] Moving Zimbra to a new server
    By krolen in forum Administrators
    Replies: 109
    Last Post: 02-05-2009, 11:38 AM
  3. email sending and management
    By bins in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 02-14-2008, 04:10 AM
  4. upgrade to 4.0.3 antispam does'nt work
    By lucanannipieri in forum Administrators
    Replies: 14
    Last Post: 11-07-2006, 03:56 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •