Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: outlook 2010 only syncs initialy

  1. #11
    fsoares is offline Intermediate Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    23
    Rep Power
    7

    Default

    Hi fsiegel,

    We had a sync problem in the past. Due to this, I decided to delete and create the profile. Some months later Connector syncs only when we start Outlook.

  2. #12
    fsiegel is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    10

    Default

    Then ZCO logs are the only way to go to find out what's going on

  3. #13
    cs4ksu is offline New Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    2
    Rep Power
    4

    Default

    Creating new profile worked. With same settings. Interesting microsoft feature I'm sure, but I'll take it.

    Thank you

  4. #14
    fsoares is offline Intermediate Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    23
    Rep Power
    7

    Default

    Ok, I will try this and post here later.

    Thank you!

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ZCO and Outlook 2010 Beta Problem
    By akertis in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 36
    Last Post: 01-25-2011, 08:32 AM
  2. Replies: 2
    Last Post: 04-26-2010, 07:22 AM
  3. Replies: 2
    Last Post: 04-19-2010, 04:58 PM
  4. Replies: 2
    Last Post: 01-23-2010, 07:28 AM
  5. [SOLVED] Urgent help needed
    By ask2me007 in forum Administrators
    Replies: 24
    Last Post: 01-13-2010, 11:21 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •