Results 1 to 4 of 4

Thread: [SOLVED] No Sharing in Outlook 2007

  1. #1
    deltatango is offline Active Member
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    36
    Rep Power
    7

    Default [SOLVED] No Sharing in Outlook 2007

    Hi all,

    There's some weird problem on one of our PCs with Outlook 2007, Zimbra 6.0.1 and Outlook Connector 6.0.5691.1.

    There are shared items fro the particular account, which can be accessed as intended via the web interface. But I cannot "mount" the shared items in Outlook. The Menu item "File" -> "open other users mailbox" (folder) is greyed out.

    According to this: EnableSharingAddin - Zimbra :: Wiki
    there should be a "sharing" tab in the "inbox properties" window, which isn't. Neither does exist the registry key mentioned.

    I re-installed the outlook connector, but to no avail. I really do not know where to look now. And as I was trying to test the behaviour on a test machine with a fresh windows XP, it showed the same effect.

    Any hints where to look?

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by deltatango View Post
    According to this: EnableSharingAddin - Zimbra :: Wiki
    there should be a "sharing" tab in the "inbox properties" window, which isn't. Neither does exist the registry key mentioned.
    Did you try creating the Registry entry and setting it to the value mentioned in the article? How about the details in this forum thread (also mentioned in that article), did you follow that?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    deltatango is offline Active Member
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    36
    Rep Power
    7

    Default Solved!

    Quote Originally Posted by phoenix View Post
    Did you try creating the Registry entry and setting it to the value mentioned in the article? How about the details in this forum thread (also mentioned in that article), did you follow that?
    Thanks for hinting me to this thread. What it actually healed was the two regsvr32 lines. I didn't need to manipulate the registry or delete outcmd.dat.

    Works now

  4. #4
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    Glad you've fixed it.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Outlook sync client
    By KevinH in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 600
    Last Post: 02-28-2011, 08:56 AM
  2. 4.0.4 to 4.5.6 upgrade failed in network edition
    By chenthil in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 08-27-2007, 09:36 AM
  3. [SOLVED] Simple backup question...
    By dameron in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 08-25-2007, 09:36 PM
  4. 5.0 Install tasks
    By JoshuaPrismon in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 06-06-2007, 12:18 PM
  5. httpd resident in memory but not accessible
    By AlexanderH in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 05-11-2007, 09:19 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •