Results 1 to 4 of 4

Thread: lslib32.dll

  1. #1
    Jbrabander's Avatar
    Jbrabander is offline Elite Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    Park City, KS
    Posts
    342
    Rep Power
    6

    Default lslib32.dll

    I've got some troubles with the newest ZCOs. On some of my users, once I install 6.0.6 or 6.0.7 ZCO, they get continual Outlook crashes. The error report always has lslib32.dll as the troublemaker. If I put them back on 6.0.1 or 5.0.18 ZCO, they seem to be stable. Users are on Outlook 2003, SP3 with all available Microsoft updates. I've tried repairing ZCO, no luck. I've tried removing and reinstalling, no luck. If I delete their Outlook profile and recreate, it might stay stable for a day or so.

    Help!

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by Jbrabander View Post
    I've got some troubles with the newest ZCOs. On some of my users, once I install 6.0.6 or 6.0.7 ZCO, they get continual Outlook crashes. The error report always has lslib32.dll as the troublemaker. If I put them back on 6.0.1 or 5.0.18 ZCO, they seem to be stable. Users are on Outlook 2003, SP3 with all available Microsoft updates. I've tried repairing ZCO, no luck. I've tried removing and reinstalling, no luck. If I delete their Outlook profile and recreate, it might stay stable for a day or so.
    site:zimbra.com +lslib32.dll - Yahoo! Search Results - the bug report says this was fixed in 6.0.4

    I'll move this to the correct forum.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    Jbrabander's Avatar
    Jbrabander is offline Elite Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    Park City, KS
    Posts
    342
    Rep Power
    6

    Default

    Ah, thanks for the message move. I'd forgotten there was a ZCO section.

    Well it may have been fixed in 6.0.4, but I'm trying to use 6.0.7 ZCO with a 6.0.7 server. It comes up time after time.

  4. #4
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    I guess you'd better try the new ZCO and turn on logging and attach the log to this thread.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Zimbra Outlook Connector error on installation: LSLIB32.DLL
    By jfmoore in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 16
    Last Post: 12-16-2009, 02:20 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •