Results 1 to 5 of 5

Thread: Outlook not syncing to server..

  1. #1
    chall is offline New Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Atlanta
    Posts
    4
    Rep Power
    5

    Default Outlook not syncing to server..

    We recently upgraded to Zimbra 6.05. We have at least two users that are experiencing the following problem.

    Mail is delivered from the server to outlook and everything works as expected. Any changes to mail on the server are reflected in Outlook, like status changes etc.

    Any changes in outlook, status changes, moving mail between folders, deleting mail etc, are not synced up to the server. I captured a log during a failed sync and have attached it.

    I have a couple big engagements that have been referred from these clients, and I want to pitch hosting their mail as well, so I really need this to work.

    Any help would be greatly appreciated.

    CHall
    Attached Files Attached Files

  2. #2
    chall is offline New Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Atlanta
    Posts
    4
    Rep Power
    5

    Default

    More information: When I hit send/receive the progress jumps 4% at a time until it hits 20% and then I get a failure notice. I bumped the timeout duration up to 900000 (according to an earlier thread), but that had no effect. It shows "Network Connection Failure" below the progress pane.
    Last edited by chall; 04-11-2010 at 08:58 PM. Reason: more information.

  3. #3
    fsiegel is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    10

    Default

    Is it possible you are trying to upload an attachment larger than your server allows? The default is 10MB. You need to change that in the admin console in global settings in the General Information and MTA tabs.

  4. #4
    chall is offline New Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Atlanta
    Posts
    4
    Rep Power
    5

    Default

    I will give that a look tonight. Thanks for the reply. I'll let you know.

  5. #5
    chall is offline New Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Atlanta
    Posts
    4
    Rep Power
    5

    Default

    I opened up the size settings and it cleared up. Thank you fsiegel, you're a rock star.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Post System Restore: Some outlook clients not syncing
    By NaughtyusMaximus in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 4
    Last Post: 07-28-2009, 02:23 PM
  2. failed to install zimbra cos of zmmailboxd
    By aljoshab in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 12-09-2008, 02:33 AM
  3. Replies: 8
    Last Post: 08-07-2008, 05:18 AM
  4. [SOLVED] Why my MTA Cross???
    By fsloke in forum Installation
    Replies: 6
    Last Post: 07-30-2008, 08:55 PM
  5. Getting problems in FC4 while instalation
    By kitty_bhoo in forum Installation
    Replies: 13
    Last Post: 09-12-2006, 10:34 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •