Results 1 to 1 of 1

Thread: cdo.message mail component not working

  1. #1
    arulmurugan77 is offline Starter Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    1
    Rep Power
    5

    Default cdo.message mail component not working

    Recently moved from windows mail server to Zimbra mail server 6.0.1

    ASP cdo.message mail component not working in Zimbra for mail ids other than same domine.

    Error error thrown: 0x8004020F

    Mail component settings :
    smtpserver = "mailserver.mydomain.com",
    smtpserverport = 25,
    sendusing = 2,
    smtpauthenticate = 1,
    smtpusessl = True, [window server smtpusessl = False] only difference in code
    sendusername = "valid_username" ,
    sendpassword = "password"
    Last edited by arulmurugan77; 02-09-2010 at 11:19 AM.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Problems with port 25
    By yogiman in forum Installation
    Replies: 57
    Last Post: 06-13-2011, 01:55 PM
  2. Clients stopped receiving emails
    By egadinc in forum Administrators
    Replies: 16
    Last Post: 12-14-2009, 03:38 PM
  3. [SOLVED] Fed 11 zcs install with existing apache
    By Lantzvillian in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 10-05-2009, 11:11 AM
  4. Replies: 30
    Last Post: 01-13-2009, 08:00 AM
  5. Replies: 20
    Last Post: 03-18-2008, 05:37 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •