Results 1 to 4 of 4

Thread: Problem Sync Contacts Photo on Outlook Zimbra Network Edition 6.0.4

  1. #1
    mabombo is offline Intermediate Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    17
    Rep Power
    6

    Default Problem Sync Contacts Photo on Outlook Zimbra Network Edition 6.0.4

    Contacts Photo Problem

    Software Used during Test

    Zimbra Connector

    ZimbraZCO.png

    Microsoft Outlook 2007

    Outlook2007.png

    Zimbra Network Edition 6.0.4

    Web Client I.E 8 or Firefox

    Microsoft Windows Xp and Microsoft Outlook Updated

    Problem Description

    Possible Zimbra Connector Bug . Is not possible view correctly the contacs image in outlook
    1) Create a New Contac
    2) Insert contact image (eu-flag.gf Example) (Web Client IE8 or FIREFOX)

    WebClientContact.png

    3) Save the contac
    4) Make a sync on Outlook
    5) View the contact (Image Below)


    This is the contact in Outlook after Sync

    OutlookContact.jpg

    The image is on the Note WorkSpace

  2. #2
    Michael REMY is offline Loyal Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    93
    Rep Power
    6

    Default ok

    i had the same problem.

    In outlook, if you reupload the photo in the right field , save the contact, and synchronize , then it will be ok (next photo update from webclient will be rightly synchronize in outlook in the right field photo)

    But you have to do this first for each contact.....
    i test on outlook 2007 sp2 FR windows xp s3 updated zimbra 6


    go on!

  3. #3
    mabombo is offline Intermediate Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    17
    Rep Power
    6

    Default

    This is a bug

  4. #4
    mabombo is offline Intermediate Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    17
    Rep Power
    6

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 15
    Last Post: 11-24-2009, 08:46 AM
  2. postfix relay=none status=bounced for local mails
    By vdd in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 08-06-2009, 08:05 AM
  3. [SOLVED] Moving Zimbra to a new server
    By krolen in forum Administrators
    Replies: 109
    Last Post: 02-05-2009, 11:38 AM
  4. zimbra install with perpetually broken logger/stats
    By jptech in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 09-29-2008, 02:33 PM
  5. zmtlsctl give LDAP error
    By sourcehound in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-11-2007, 03:48 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •